Nosette Strong, spray nazal, 30ml

P459792916
Nosette Strong, spray nazal, 30ml - NAS-INFUNDAT - DR. REDDYS
Dr. Reddys
Apa de mare hipertonică din Marea Adriatică decongestionează mucoasa nazală în mod natural în caz de răceli, alergii sau gripă. Compoziție: 100% apă din marea Adriatică, bogată în [...]

Nosette Strong, spray nazal, 30ml

Apa de mare hipertonică din Marea Adriatică decongestionează mucoasa nazală în mod natural în caz de răceli, alergii sau gripă.

Compoziție:

100% apă din marea Adriatică, bogată în săruri minerale și oligoelemente.

Oligoelementele din soluție au un rol important în menținerea funcției mucoasei nazale îmbunătățind funcționarea tractului respirator superior.

Nosette® Strong este un decongestionant nazal puternic și natural, cu o concentrație ridicată de săruri minerale.

Este recomandat persoanelor care au mucoasa nazală congestionată și dificultăți de respirație datorită alergiilor, răcelii sau gripei. Poate fi folosit ca atare sau în combinație cu alte terapii.

Pulverizați de 1-2 ori în fiecare nară ori de câte ori este necesar.

Nosette Strong spray nazal sprijină starea fiziologică a mucoasei nazale și nu are efecte sistemice. Prin urmare, este potrivit pentru adulți și copii cu vârsta de peste 3 ani.

Nosette Strong este soluția perfectă pentru o mucoasă nazală congestionată în timpul sarcinii sau pentru mamele care alăptează.

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-31 10:50:11
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review