Nosette Baby, picaturi nazale, 15ml

P459792914
Nosette Baby, picaturi nazale, 15ml - NAS-INFUNDAT - DR. REDDYS
Dr. Reddys

Apa de mare izotonică din Marea Adriatică, bogată în săruri minerale și oligoelemente hidratează și curăță mucoasa nazală uscată și iritată. Picăturile Nosette Baby sunt delicate și eficiente

[...]

Nosette Baby, picaturi nazale, 15ml

Apa de mare izotonică din Marea Adriatică, bogată în săruri minerale și oligoelemente hidratează și curăță mucoasa nazală uscată și iritată. Picăturile Nosette Baby sunt delicate și eficiente din prima zi de viață a nou-născutului.

Nosette Baby curăță și hidratează cavitatea nazală a copilului și reface funcția normală a mucoasei nazale.

Datorită compoziției naturale și acțiunii delicate, picăturile Nosette Baby sunt recomandate din prima zi de viață.

Nosette Baby - picături nazale - este recomandat nou-născuților și bebelușilor:

- în igiena nazală zilnică pentru hidratarea mucoasei nazale; - înainte de alăptare pentru o respirație ușoară;

- în răceli sau alergii pentru curățarea secrețiilor acumulate;

- ajută și în infecții ale urechii, asociat terapiei recomandate de către medicul dumneavoastră;

- în cazul uscării mucoasei nazale datorită aerului condiționat sau a camerelor încălzite; - înaintea utilizării medicamentelor nazale (picături sau spray-uri).

Mod de utilizare:

Înlăturați capacul protector. Așezați copilul în poziție culcat pe spate. Înainte de fiecare utilizare întoarceți flaconul cu aplicatorul în jos și apăsați pompa de mai multe ori, până când apare prima picătură. Introduceți aplicatorul în nara copilului și apăsați pompa pentru a aplica o picătură. Se repetă procedeul și pentru cealaltă nară.

Procesul poate fi repetat de mai multe ori pe zi, în funcție de necesitați. Pentru înmuierea și eliminarea unei cantități mai mari de impuritați și secreții din cavitatea nazală, aplicați mai multe picături de Nosette Baby în fiecare nară. Procesul poate fi repetat până când impuritățile și secrețiile sunt înmuiate suficient pentru a fi îndepărtate cu ușurință din nas. După fiecare utilizare curățați partea superioară a pompei (sau aplicatorul) cu un șervețel de hârtie și puneți înapoi capacul de protecție.

Prezentare:

15 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review