Marimer Spray nazal pentru sinuzita si rinita, 30 ml

P459791195
Marimer Spray nazal pentru sinuzita si rinita, 30 ml - NAS-INFUNDAT - BIESSEN PHARMA SRL
MARIMER Apă de mare 28‰ Sinuzită Rinită Comună și inofensivă, răceala necesită doar câteva măsuri terapeutice simple. Cu toate acestea, anumite persoane sunt expuse complicațiilor numite [...]

Marimer Spray nazal pentru sinuzita si rinita, 30 ml

MARIMER Apă de mare 28‰

Sinuzită

Rinită

Comună și inofensivă, răceala necesită doar câteva măsuri terapeutice simple. Cu toate acestea, anumite persoane sunt expuse complicațiilor numite rinită sau sinuzită, care corespund inflamației mucoasei nazale, respectiv a sinusurilor. Primul gest pentru a evita complicațiile este de a proteja mucoasa nazală de secrețiile patogene.

Curățarea nasului restabilește funcția naturală de apărare a mucoasei nazale și ajută nasul să asigure funcția respiratorie.

MARIMER 28‰ Sinuzită și Rinită este o soluție naturală de apă de mare hipertonică, îmbogățită cu mangan și cupru, care facilitează curățarea și eliminarea secrețiilor nazale prin efect osmotic.

MARIMER 28‰ Sinuzită și Rinită este recomandat adulților și copiilor peste 6 ani, în special în caz de sinuzită sau rinită. Practic de utilizat, îl puteți lua cu dumneavoastră la birou sau în vacanțe, inclusiv dacă călătoriți cu avionul, întrucât nu conține gaz propulsor.

Compoziție:

- 100% soluție de apă de mare diluată hipertonică (echivalent a 28 g/l NaCl), îmbogățită cu mangan și cupru.

Fără conservanți.

Prezentare:

- Flacon micropulverizator de 30 ml. Pompă nazală dozatoare cu sistem de protecție antibacteriană (aprox. 200 pulverizări).

Indicații:

- MARIMER 28‰ Sinuzită și Rinită este recomandat în caz de: Sinuzită, Rinită. Posologie- 3-6 pulverizări în fiecare nară, de 3-6 ori pe zi sau conform recomandărilor medicului.

Mod de utilizare:

- Scoateți capacul protector. Cu capul în poziție dreaptă, introduceți cu grijă aplicatorul în nară. Apăsați pe aplicator (de 3-6 ori), repetați operațiunea pentru cealaltă nară, suflați nasul.

Precauții de utilizare:

Curățați aplicatorul după fiecare utilizare. Manifestări nedorite- La primele utilizări, pot apărea senzații trecătoare de înțepături sau iritații.

Atenționări:

- A nu se folosi după data de expirare indicată pe cutie/flacon. Persoanele care suferă de boli care antrenează o îngustare a cailor nazale (ex.: astm, …) trebuie să ceară sfatul medicului sau farmacistului. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la apă de mare.

Condiții de păstrare:

- A se utiliza în 30 zile de la prima deschidere a flaconului. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA ȘI VEDEREA COPIILOR.

Producător : Laboratoires Gilbert.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review