Fitonasal Pediatric spray nazal, 125 ml, Aboca

  • -10%
Fitonasal Pediatric spray nazal, 125 ml, Aboca - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/NAS-INFUNDAT - ABOCA
Aboca
P459820311
Fitonasal Pediatric este un decongestionant formulat în mod special pentru a elibera nasul celor mici în caz de congestie și iritație a cavităților nazale cauzate de sindroame gripale,
Se incarca ofertele...

Descriere Fitonasal Pediatric spray nazal, 125 ml, Aboca

Fitonasal Pediatric este un decongestionant formulat în mod special pentru a elibera nasul celor mici în caz de congestie și iritație a cavităților nazale cauzate de sindroame gripale, răceală obișnuită, rinite alergice și sinuzite, atât acute cât și cronice.

Fitonasal Pediatric acționează prin TANNISAL, un complex molecular natural de taninuri și sare gemă, care interacționează cu mucoasa nazală având:

- acțiune descongestionantă, datorită unei acțiuni osmotice echilibrate, care favorizează mobilizarea apei din țesuturile congestionate fără a irita sau usca mucoasa;

- acțiune protectoare asupra mucoasei datorită formării unui strat mucoadeziv și acțiunii antioxidante

- prin jetul său pulverizat cu flux continuu, produsul are o acțiune de curățare profundă a cavităților nazale prin care îndepărtează mucusul în exces și agenții patogeni, iritanți și alergenici din acesta (virusuri, bacterii, fum, smog, polen, substanțe iritante etc.).

Această acțiune este deosebit de utilă pentru sugari, care nu își pot sufla nasul, și pentru copii, care nu își suflă nasul în mod corect.

Aceste caracteristici recomandă Fitonasal Pediatric, în special în cazul tusei cauzate de picurarea postnazală.

De fapt, posibila stagnare a mucusului în cavitățile nazale și prezența microorganismelor și a substanțelor alergene, prin intermediul picurării postnazale, pot cauza tuse sau alte probleme precum durere de gât și otite medii.

Fitonasal Pediatric nu conține substanțe decongestionante vasoconstrictoare și, datorită mecanismului său de acțiune non-farmacologică, nu dă dependență, nu usucă mucoasa nazală, nu irită și poate fi utilizat în mod frecvent, chiar și pentru perioade îndelungate.

Utilizarea produsului la sugari și copii favorizează respirația și facilitează odihna pe timpul nopții.Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.