Colief plasturi pentru respiratie usoara, 6 bucati

p459791025
Colief plasturi pentru respiratie usoara, 6 bucati - NAS-INFUNDAT - CROSSCARE LIMITED IRELAND

Proprietati: Colief Breathe Easy Patch Plasturi pentru o respiratie usoara, cu efect linistitor Contin ingrediente naturale Eucalipt & Menta Atasabili pe haine Potriviti dupa varsta de 3 ani Plasturii Colief

[...]

Colief plasturi pentru respiratie usoara, 6 bucati

Proprietati:

Colief Breathe Easy Patch Plasturi pentru o respiratie usoara, cu efect linistitor

Contin ingrediente naturale Eucalipt & Menta Atasabili pe haine Potriviti dupa varsta de 3 ani

Plasturii Colief Breathe Easy Patch contin un amestec unic de ingrediente naturale, fiind o solutie linistitoare pentru nasul infundat si o cale pentru a avea o respiratie usoara. Atunci cand plasturele este atasat pe pijama, preferabil in apropierea pieptului, caldura corpului determina eliberarea de vapori esentiali cu efecte benefice ce dureaza pana la 8 ore.

Cutia contine 6 plasturi adezivi Colief Breathe Easy Patch, care sunt ambalati individual.

Ingrediente:

Ulei din frunze de eucalipt albastru, ulei de menta, ulei din frunze de rozmarin, D-Limonen, ulei din frunze de pin de padure, extract din coaja de portocal dulce, ulei din fructe/seminte de anason stelat, Beta-pinen.

Mod de utilizare:

Plasturele este aplicat pe imbracaminte, de preferinta in zona pieptului, caldura emanata de corp ajuta la eliberarea vaporilor esentiali care au un efect benefic si dureaza pana la 8 ore.

Prezentare:

6 bucati



Data ultimei actualizari: 2023-11-16 16:09:12
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review