Carmol Junior, 10 capsule moi, uz extern, Biofarm

P459793274
  • -10%
Carmol Junior, 10 capsule moi, uz extern, Biofarm - NAS-INFUNDAT - BIOFARM
BIOFARM
Carmol junior este util in atenuarea manifestarilor neplacute ale infectiilor tractului respirator si in ameliorarea durerilor musculare si articulare. Fluidifica secretiile bronsice, usurand eliminarea lor. Are o actiune sinergica impotriva [...]

Iti mai recomandam si:

Carmol Junior, 10 capsule moi, uz extern, Biofarm

Carmol junior este util in atenuarea manifestarilor neplacute ale infectiilor tractului respirator si in ameliorarea durerilor musculare si articulare. Fluidifica secretiile bronsice, usurand eliminarea lor.

Are o actiune sinergica impotriva manifestarilor neplacute din raceala si gripa: febra usoara, dureri de cap, dureri musculare, rinoree, frisoane, senzatie de oboseala etc.

Mod de utilizare Carmol junior:

Pentru copii peste 2 ani si adulti:

Extremitatea efilata a capsulei se taie cu o foarfeca, tinand capsula orientata in jos si departe de fata, pentru a evita contactul accidental al solutiei cu ochii. Continutul capsulei se aplica prin masaj bland la nivelul toracelui, pentru a calma tusea sau la nivelul membrelor, pentru a usura durerile musculare si articulare.

Aplicatiile locale se pot repeta de 2 ori pe zi. In cazul in care utilizatorul prezinta tuse cu expectoratie abundenta sau este cunoscut cu afectiuni cronice insotite de tuse (astm bronsic, emfizem pulmonar, Bronsita cronica), trebuie sa cereti sfatul medicului inainte de a folosi acest produs.

Nu se va utiliza la copiii sub 2 ani.

A nu se inghiti.

P459793274