Voseptol, 40comprimate, Plantavorel

  • -10%
Voseptol, 40comprimate, Plantavorel -  - PLANTAVOREL
Plantavorel
P01778
Descriere: Supliment alimentar Voseptol V Plantavorel, 40 tablete Asocierea de uleiuri volatile si tinctura de propolis din compozitia produsului aduce in organism un complex de principii active vegetale cu actiune [...]

Descriere: Voseptol, 40comprimate, Plantavorel

Descriere:

Supliment alimentar Voseptol V Plantavorel, 40 tablete

Asocierea de uleiuri volatile si tinctura de propolis din compozitia produsului aduce in organism un complex de principii active vegetale cu actiune sinergica, cu rol deosebit de favorabil in afectiunile mucoasei bucale si ale cailor respiratorii superioare.

Produsul are actiune cicatrizanta, antimicrobiana, corectoare de miros si usor anestezica in afectiunile cavitatii bucale. Stimuleaza circulatia periferica la nivelul capilarelor sanguine din mucoasa bucala.

La nivelul cailor respiratorii superioare stimuleaza respiratia, favorizeaza expectoratia si produce efect antiseptic la nivelul mucoasei traheobronsice. Imbunatateste ventilatia pulmonara.

Compozitie:

-zahar pudra - 227.37mg; dextroza - 226.87mg; tinctura propolis - 24mg; ulei volati levantica - 0.5mg; ulei volatil eucalipt - 3mg; ulei volatil menta - 1.5mg; ulei volatil jneapan - 2mg; ulei votail cimbru - 0.5mg; mentol - 2.5mg; acid ascorbic - 1.06mg; excipienti - 28.7mg.

Contraindicatii:

Nu se recomanda persoanelor cu diabet insulino-dependent, cu alergie cunoscuta la propolis si celor cu risc alergic crescut.

Efecte:

-afte si leziuni bucale; faringite; laringite; traheobronsite; halena.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review