Virodep, 30 comprimate de supt, Dr. Phyto

Virodep, 30 comprimate de supt, Dr. Phyto - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/DURERE-DE-GAT - DR. PHYTO
Dr. Phyto
P479852538

Scurtează durata infecțiilor respiratorii.Reduce numărul și severitatea infecțiilor respiratorii.Previne complicațiile bacterien.

Se incarca ofertele...

Descriere Virodep, 30 comprimate de supt, Dr. Phyto

Indicat în: 
Prevenția și tratamentul infecțiilor respiratorii de origine virală sau bacteriană  

Ingrediente:
îndulcitori: xilitol, sucraloză, fructoză; agenți de încărcare: sorbitol, maltodextrină; extract uscat de propolis cu 2,5% flavonoide, extract uscat din fructe de măceș (Rosa canina) cu 70% vitamina C, extract de echinacea (Echinacea angustifolia) cu 4% echinacozide si 20% polizaharide, extract uscat din capete de flori de muștar sălbatic (Sisymbrium officinale), stearat de magneziu (agent antiaglomerant), extract uscat din frunze de cimbru de cultură (Thymus vulgaris) cu 0,5% ulei volatil, extract uscat 4:1 din flori de grindelia (Grindelia robusta), extract de eucalipt (Eucalyptus globulus), aromă de mentă. 

Beneficii:

  • Scurtează durata infecțiilor respiratorii
  • Reduce numărul și severitatea infecțiilor respiratorii
  • Previne complicațiile bacteriene
  • Susține sistemul imunitar în perioada de vulnerabilitate imunologică 

Mod de utilizare:
Copii cu vârsta între 6-12 ani: 1 comprimat de supt de 3 ori pe zi. În faza acută, în primele 36 ore, 1 comprimat de supt la 3-6 ore, maxim 4 comprimate pe zi. Copii cu vârsta peste 12 ani și adulți: 2 comprimate de supt de 3 ori pe zi. În faza acută, în primele 36 ore, 2 comprimate de supt la 3-6 ore, maxim 8 comprimate pe zi. 

Prezentare:
30 comprimateData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.