Tinctura Propolis+Echinaceea hidroglicerica, Dacia Plant

Tinctura Propolis+Echinaceea hidroglicerica, Dacia Plant - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/DURERE-DE-GAT - DACIA PLANT
Dacia Plant
I7323
Propolis cu Echinacea fara alcool spray- este un produs natural destinat mentinerii sanatatii cailor respiratorii, a cavitatii bucale si a pielii. Dintre produsele naturale administrate pe cale orala, solutiile fara alcool sunt cel mai usor asimilate de catre organism, extractul putand fi administrat inclusiv copiilor si adultilor cu interdictie la alcool etilic.
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Comanda produse de minim 59 LEI si beneficiezi de LIVRARE GRATUITA
Se incarca ofertele...

Descriere Tinctura Propolis+Echinaceea hidroglicerica, Dacia Plant

Propolis cu Echinacea fara alcool spray
- este un produs natural destinat mentinerii sanatatii cailor respiratorii, a cavitatii bucale si a pielii. Dintre produsele naturale administrate pe cale orala, solutiile fara alcool sunt cel mai usor asimilate de catre organism, extractul putand fi administrat inclusiv copiilor si adultilor cu interdictie la alcool etilic.
Mod de administrare

Intern:

Copii intre 3 si 7 ani:

-cate un puf de 3 ori pe zi.

Copii intre 7 si 14:

-cate 1-2 pufuri de 3 ori pe zi.

Adulti si tineri peste 14 ani:

-cate 2-4 pufuri de 3 ori pe zi. Produsul se administreaza cu 30 minute inainte mesei.

Pentru dezinfectarea cailor respiratorii superioare si a cavitatii bucale se administreaza cate 2-4 pufuri in cavitatea bucala la nevoie.

Extern:

Pentru mentinerea sanatatii pielii se aplica 1-2 pufuri pe zona afectata la nevoie.

Ingrediente:

Forma prezentare:
20ml


Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.