Thymisept, 12 comprimate, Zdrovit

Thymisept, 12 comprimate, Zdrovit - DURERE-DE-GAT - ZDROVIT
ZDROVIT
I4213
Proprietăți: Supliment alimentar Extract de Cimbru-de-cultură și Nalba-mare Emolient pentru gâtul iritat Extractul de Cimbru de cultură ajută la eliminarea secrețiilor bronșice și [...]

Descriere: Thymisept, 12 comprimate, Zdrovit

Proprietăți:

Supliment alimentar Extract de Cimbru-de-cultură și Nalba-mare Emolient pentru gâtul iritat

Extractul de Cimbru de cultură ajută la eliminarea secrețiilor bronșice și la menținerea sănătății tractului respirator superior, iar extractul de Nalbă - mare protejează mucoasa bucală și faringiană. Indicații: Recomandat în iritații ale mucoasei cavității bucale și gâtului, însoțite de tuse uscata iritativă.

Ingrediente:

1 comprimat de 2000 mg conține: extract de Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris) 50 mg și extract de Nalba - mare (Althaea officinalis) 50 mg.

Conține izomalt, de aceea, folosit în exces poate avea efect laxativ. Conține aspartam, care reprezintă o sursă de fenilalanină.

Mod de administrare:

1 - 3 comprimate pe zi.

Prezentare:

12 comprimate de supt



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review