Tantum Natura cu lamaie si miere + propolis, 15 pastile gumate

Tantum Natura cu lamaie si miere + propolis, 15 pastile - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/DURERE-DE-GAT - CSC PHARMACEUTICALS HANDELS GMBH
P459792641
Tantum Natura cu Lămâie și Miere + Propolis, Vitamina C și ZN Te confrunți cu senzația de gât iritat, gât uscat sau răgușeală?
Se incarca ofertele...

Descriere Tantum Natura cu lamaie si miere + propolis, 15 pastile gumate

Tantum Natura cu Lămâie și Miere + Propolis, Vitamina C și ZN

Te confrunți cu senzația de gât iritat, gât uscat sau răgușeală?

Descoperă NOUL TANTUM NATURA.

Senzațiile de gât iritat, uscat, răgușeala pot fi determinate de factori precum schimbările de temperatură, aerul condiționat, poluarea, utilizarea excesivă a vocii și fumatul.

Noul TANTUM NATURA este un supliment alimentar pe bază de PROPOLIS și îmbogățit cu VITAMINA C, ce susține sistemul imunitar în perioadele de suprasolicitare.

Pentru întărirea sistemului imunitar și calmarea senzației de gât iritat, gât uscat și răgușeală, alege pastilele gumate TANTUM NATURA.

Gust plăcut, într-o formă inovatoare.

Mod de administrare: Doza zilnică recomandată: 3 până la 5 pastile Tantum Natura.

Prezentare: 15 pastile gumateData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.