Strepsils miere si lamaie, 24 comprimate, Reckitt

I7149
Strepsils miere si lamaie, 24 comprimate, Reckitt - DURERE-DE-GAT - RECKITT BENCKISER HEALTHCARE
Strepsils Miere și Lămâie aparține unei grupe de medicamente denumite antiseptice Strepsils Miere și Lămâie se utilizează că adjuvant în tratamentul infecțiilor oro-faringiene, [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Strepsils miere si lamaie, 24 comprimate, Reckitt

Strepsils Miere și Lămâie aparține unei grupe de medicamente denumite antiseptice

Strepsils Miere și Lămâie se utilizează că adjuvant în tratamentul infecțiilor oro-faringiene, favorizând ameliorarea simptomelor provocate de acestea.

Calmare rapidă (în 5 minute) și de lungă durată (de până la 2 ore) a durerii în gât.

Efect antibacterian, antifungic și antiviral.

Înainte să luați Strepsils Miere și Lămâie

Nu luați Strepsils Miere și Lămâie

- dacă sunteți alergic (hipersensibil) la amilmetacrezol și alcool 2,4 diclorbenzilic sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului.

Aveți grija deosebită când luați Strepsils Miere și Lămâie

- dacă aveți diabet zaharat

Strepsils Miere și Lămâie împreună cu alimente și bǎuturi Strepsils Miere și Lămâie nu se administrează concomitent cu alimente sau băuturi ci între mese.

Sarcina și alăptarea

Adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. Deși siguranța administrării acestui medicament în timpul sarcinii sau alăptării nu a fost stabilită, medicamentul poate fi administrat la gravide sau femei care alăptează.

Strepsils Miere și Lămâie conține 1441 mg zahăr și 976,2 mg glucoza/pastila.

Acest lucru trebuie avut în vedere la pacienții cu diabet zaharat.

Cum să luați Strepsils Miere și Lămâie

Adulți și copii cu vârsta peste 6 ani: Doza recomandată este de o pastilă Strepsils Miere și Lămâie la 2-3 ore; pastilele se țin în cavitatea bucalǎ pânǎ la dizolvare;nu se mestecǎ și nici nu se înghit întregi; se administreazǎ între mese.

La fel ca în cazul altor pastile, pentru a evita riscul apariției iritațiilor locale, trebuie sǎ schimbați poziția pastilei în gurǎ pânǎ la dizolvare.

Durata tratamentului nu trebuie sǎ depǎseascǎ 5 zile deoarece pot apare dezechilibre ale florei microbiene de la nivelul cavității bucale cu risc de producere a unor infecții bacteriene sau fungice.

Reacții adverse posibile

Ca toate medicamentele, Strepsils Miere și Lămâie poate provoca reacții adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Pot apărea reacții alergice, tulburǎri digestive sau diaree.

Dacă vreuna dintre reacțiile adverse devine gravǎ sau dacă observați orice reacție adversǎ nemenționatǎ în acest prospect, vă rugăm să spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Ce conține Strepsils Miere și Lămâie

- Substanțele active sunt amilmetacrezol 0,6 mg și alcool 2,4 diclorbenzilic 1,2 mg pentru o pastilă.

- Celelalte componente sunt: acid tartric, ulei de lămâie, ulei de mentă, galben de chinolină (E 104), miere, zahăr, glucoza

A se pǎstră la temperaturi sub 25º C, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor

Prezentare: 24 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review