Strepsils Intensiv spray bucofaringian, 15 ml, Reckitt

Strepsils Intensiv spray bucofaringian, 15 ml, Reckitt - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/DURERE-DE-GAT - RECKITT BENCKISER HEALTHCARE
P459789878

Strepsils Intensiv spray bucofaringian, soluție - pentru tratamentul rapid și eficient al durerilor în gât. Acțiune: Analgezic. Antiinflamator. Efectul durează până la 6 ore. Ameliorează durerea în

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Strepsils Intensiv spray bucofaringian, 15 ml, Reckitt

Strepsils Intensiv spray bucofaringian, soluție

- pentru tratamentul rapid și eficient al durerilor în gât.

Acțiune: Analgezic. Antiinflamator.

Efectul durează până la 6 ore. Ameliorează durerea în gât în 5 minute.

Mod de administrare:

Pentru utilizare la adulți cu vârsta peste 18 ani - o doză (3 puf-uri) administrată în partea din spate a gâtului la fiecare 3-6 ore, la nevoie.

Nu administrați mai mult de 5 doze în 24 de ore.

Nu utilizați mai mult de 3 zile.

Nu inhalați în timpul administrării.

Compoziție:

8.75 mg/doza flurbiprofen.

Excipienți - betadex, fosfat disodic dodecahidrat, acid citric monohidrat, hidroxid de sodiu, aromă de mentă, aromă de cireșe, N-2,3-trimetil-2-izopropil butanamida, zaharina sodică, hidroxipropilbetadex, apa purificată. Medicamentul conține parahidroxibenzoat de metil (E218) și parahidroxibenzoat de propil (E216).

Prezentare: 15 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.