Spray pentru gat Coldisept NanoSilver, 20 ml, Arkona

P479852136
  • -9%
Spray pentru gat Coldisept NanoSilver, 20 ml, Arkona - DURERE-DE-GAT - ARKONA
ARKONA

Dispozitiv medical sub forma de spray pentru tratamentul de sustinere a inflamatiei gatului cauzata de infectii bacteriene si virale,coldisept NanoSilver spray bucofaringian creaza un strat protector asupra mucoasei gatului, protejandu-l impotriva factorilor fizici, chimici si biologici.

[...]

Spray pentru gat Coldisept NanoSilver, 20 ml, Arkona

Proprietati:

  • Dispozitiv medical sub forma de spray pentru tratamentul de sustinere a inflamatiei gatului cauzata de infectii bacteriene si virale;
  • Coldisept NanoSilver spray bucofaringian creaza un strat protector asupra mucoasei gatului, protejandu-l impotriva factorilor fizici, chimici si biologici;
  • Solutia apoasa contine saruri minerale de sodiu, potasiu, calciu si magneziu, aceasta curata gatul reduce inflamatia gatului si a mucoasei nazale si sustine regenerarea membranelor mucoasei iritate;
  • Produsul contine nanoparticule de argint care limiteaza cresterea bacteriilor;
  • Ileiul de menta ajuta la curatarea cailor nazale, amelioreaza tusea si imbunatateste confortul respiratiei;
  • Sustine in mod eficient tratamentul: inflamatiei mucoasei bucofaringiene, inflamatia amigdalelor si dupa indepartarea amigdalelor.

Mod de utilizare:
Utilizati produsul de 3-4 ori pe zi in functie de nevoile individuale. Asezati aplicatorul cat mai profund posibil in cavitatea bucala si indreptati-l spre gat. Aplicati 3-4 doze. Produsul se poate utiliza pe perioade lungi de timp fara risc de dependenta, efecte secundare sau complicatii.

Ingrediente:
Apa purificata, argint nanocoloid, extract de Chrondrus crispus , sorbitol, glicerina, saruri minerale( dihidrofosfat de potasiu, clorura de potasiu, clorura de sodiu, clorura de calciu hexahidrat, clorura de magneziu hexahidrat) ulei de menta, benzoat de sodiu, acid citric.

Prezentare:
Efectele secundare ale produsului COLDISEPT nanoSILVER spray bucofaringian nu sunt cunoscute, cu toate acestea la persoanele deosebit de sensibile pot aparea simptome alergice. Daca apare o reactie alergica opriti administrarea produsului. Femeile insarcinate si copii sub 6 ani pot utiliza produsul doar sub supraveghere medicala.

Prezentare:
20 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review