Spray oral Infant Uno Larinsept, 30 ml

P459792704
Spray oral Infant Uno Larinsept, 30 ml - DURERE-DE-GAT - SOLACIUM PHARMA SRL
Proprietati: Larinsept spray oral actioneaza prin crearea unui film protector la nivelul gâtului inflamat si iritat. Filmul protector adera cu usurinta la membranele cavitatii bucale, laringelui si faringelui. Prezenta [...]

Spray oral Infant Uno Larinsept, 30 ml

Proprietati:

Larinsept spray oral actioneaza prin crearea unui film protector la nivelul gâtului inflamat si iritat. Filmul protector adera cu usurinta la membranele cavitatii bucale, laringelui si faringelui. Prezenta glicerolului din compozitie faciliteaza dispersia uniforma a substantelor active ce actioneaza ca o bariera împotriva factorilor externi daunatori (poluanti, virusuri si microorganisme).

Propolisul nu suprasolicita imunitatea ci moduleaza activitatea sistemului imun, controleaza si suprima procesul inflamator fiind astfel un produs ideal ce poate fi administrat zilnic pentru a ajuta la prevenirea instalarii virozelor si a infectiilor de tract respirator superior.

Vitamina C in combinatie cu extractul de Propolis si Echinacea reduce cu 50% numarul infectiilor de tract respirator la copii si cu aprox 70% incidenta pneumoniei.

Musetelul din compozitie grabeste refacerea mucoasei respiratorii lezate mai rapid decât preparatele pe baza de corticosteroizi si reduce congestia oro-faciala din raceala si gripa iar bromelaina reduce reactivitatea, inflamatia si edemul mucoaselor respiratorii manifestand un efect sinergic cu antibioterapia în pneumonie si bronsita, grabind vindecarea.

Mustarul salbatic reduce frecventa si intensitatea episoadelor de tuse seaca prin uleiurile esentiale continute.

Ingrediente:

Apa, indulcitor: fructoza; extract hidrogliceric de propolis (propolis, glicerol, suc de mere, benzoat de sodiu); vitamina C/acid ascorbic (etilceluloza); extract apos 4:1(maltodextrina 30%) din parti aeriene înflorite de Muștar-salbatic (Sisymbrium officinale); extract hidroetanolic 8-10:1 (maltodextrina din porumb 30%) din radacina de Echinacea angustifolia, cu 4% echinacozide și 20% polizaharide; potentiatori de aroma: portocale (maltodextrina, guma guar, mono și digliceride ale acizilor grași, dioxid de siliciu, butilhidroxianisol), menta (maltodextrina, guma arabica); extract hidroetanolic 1-2:1 (maltodextrina din porumb 50%) din flori de Mușetel (Matricaria chamomilla), cu 0,3% apigenina, extract (maltodextrina) din fructe de Ananas (Ananas comosus), cu 2500GDU/g bromelaina; conservant: sorbat de potasiu.

Mod de utilizare:

- Copii de la 3 luni la 3 ani: 1 puf de 3 ori pe zi.

- Copii de peste 3 ani: 2 pufuri de 3 ori pe zi.

- Adulti: 4 pufuri de 3 ori pe zi.

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review