Septovit Spray, 30ml, Farmaclass

P548488073
Septovit Spray, 30ml, Farmaclass - DURERE-DE-GAT - FARMACLASS
FarmaClass

SeptoVit spray cu albastru de metilen, este un complex molecular biologic activ ce contine componente tipice propolisului dar si tesuturi vegetale specifice.Formeaza un strat protector activ la nivelul mucoasei orofaringiene.

[...]

Septovit Spray, 30ml, Farmaclass

SeptoVit spray cu albastru de metilen contine ingrediente care au efect calmant pentru gura si gat, utile in caz de iritatie a gatului si faringelui, efect placut si calmant pentru gat, faringe si corzi vocale, utile in caz de tuse, sustin sanatatea bronhiilor si a cailor respiratorii,sustin functionarea optima a sistemului respirator , au efect calmant pentru gat si piept, sustin bunastarea acestora, calmeaza tractul respirator, contribuie la o respiratie proaspata, sustin expectoratia si sunt utile in caz de tuse seaca contribuie la apararea naturala a corpului si sustin sistemul imunitar.

Mod de utilizare:
1-2 picaturi in zona afectatat de cate 3-6 ori pe zi, Se recomanda utilizarea minim 7 zile de la aparitia primelor semne de disconfort facringian.

A se agita inainte de utilizare!

Prezentare:
30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review