Septosol cu albastru de metilen, 20 comprimate, Biofarm

P438798150
  • -10%
Septosol cu albastru de metilen, 20 comprimate, Biofarm - DURERE-DE-GAT - BIOFARM
BIOFARM
Proprietati: Menține sănătatea căilor respiratorii superioare. Ameliorează durerile în gât și are efect antiseptic. Împrospătează respirația. Contribuie la funcționarea normală a sistemului [...]

Septosol cu albastru de metilen, 20 comprimate, Biofarm

Proprietati:

Menține sănătatea căilor respiratorii superioare. Ameliorează durerile în gât și are efect antiseptic. Împrospătează respirația. Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Compozitie:

Extract de Echinacea (Echinacea purpurea) 5 mg, oxid de zinc echivalent a 3 mg zinc ionic, ulei esențial de Eucalipt (Eucalyptus globus) 1,4 mg, ulei esențial de Lămâie (Citrus limon) 1,2 mg, albastru de metilen 0,5 mg, ulei esențial de Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris) 0,15 mg, ulei esențial de Ienupăr (Juniperus communis) 0,05 mg, ulei de busuioc (Ocinum basilicum) 0,045 mg, ulei esențial de Ghimbir.

Mod de administrare:

Adulți: câte 1 comprimat de supt dublu strat de 3 ori pe zi, timp de 3-5 zile.

Copii de peste 6 ani: câte 1 comprimat de supt dublu strat de 2-3 ori pe zi, timp de 3 zile.

Comprimatele de supt dublu strat se vor lăsa să se topească lent în gură, nu se înghit întregi și nu se mestecă. Gustul lor este dulce, cu aromă plăcută.

Adulți: câte 1 comprimat de supt dublu strat de 3 ori pe zi, timp de 3-5 zile.

Copii de peste 6 ani: câte 1 comprimat de supt dublu strat de 2-3 ori pe zi, timp de 3 zile. Comprimatele de supt dublu strat se vor lăsa să se topească lent în gură, nu se înghit întregi și nu se mestecă. Gustul lor este dulce, cu aromă plăcută.

Prezentare:

20 comprimate de supt



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review