Septolete Omni Lamaie si soc, 16 pastile, Krka

Septolete Omni Lamaie si soc,  16 pastile, Krka - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/DURERE-DE-GAT - KRKA D.D. NOVO MESTO
P459793200
Septolete Omni lamaie si soc este un medicament antiinflamator, analgezic si antiseptic pentru utilizare la nivelul cavitatii bucale. Dezinfecteaza mucoasa bucala, faringiana si reduce semnele inflamatiei gatului, cum sunt durerea
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Septolete Omni Lamaie si soc, 16 pastile, Krka

Septolete Omni lamaie si soc este un medicament antiinflamator, analgezic si antiseptic pentru utilizare la nivelul cavitatii bucale.

Dezinfecteaza mucoasa bucala, faringiana si reduce semnele inflamatiei gatului, cum sunt durerea roseata, umflaturile, cresterea tempetaturii si tulburari functionale.

Se utilizeaza pentru tratamentul durerii de la nivelul gatului, asociata cu infectii usoare la nivelul gurii si gautlui (inclusiv gingivita si faringita).

Compozitie:

 Clorhidrat de benzidamina, clorura de cetilpiridiniu.

Mod de administrare:

Adulti Doza recomandata ese te 3-4 pastile pe zi. Pastila trebuie dizolvata in caitatea bucala, la interval de 3-6 ore.

Copii cu varsta intre 6-12 ani Doza recomandata este de 3 pastile pe zi.

Pastila trebuie dizolvata in caitatea bucala, la interval de 3-6 ore. 

Mod de prezentare:

Cutie cu 16 pastileData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.