Septogal+lactofeina, 27 comprimate, Aesculap

P479848491
Septogal+lactofeina, 27 comprimate, Aesculap - DURERE-DE-GAT - ROMPHARM
Rompharm
  • Septogal plus lactoferină comprimate de supt combină proprietățile albastrului de metilen și principiilor active naturale într-un singur comprimat triplu stratificat în așa fel încât să elibereze treptat substanțele active care luptă eficient
[...]

Descriere: Septogal+lactofeina, 27 comprimate, Aesculap

ndicatii:
Profilactic si adjuvant in tratamentul infectiilor acute bacteriene, virale sau fungice cu localizare bucofaringiana: ORL (angine, faringite, laringite), stomatologice (gingivite, stomatite).
Profilactic postoperator dupa amigdalectomie sau extractii dentare.

Compozitie:
Contine lactoferina.
Comprimatele contin vitaminele B1, B2, B6 si acid ascorbic, care regleaza procese biochimice din organism, avand un efect tonifiant general.
Satisface cerintele crescute ale organismului in vitamine, pentru sustinerea efortului fizic si intelectual.
Cantitatea de vitamine este adaptata nevoilor zilnice in perioada de crestere si dezvoltare.
Lactoferina are proprietati antimicrobiene.
Contine mentol si ulei volatil de menta care inlatura durerea si senzatia de usturime, precum si ulei volatil de eucalipt care scade secretia de mucus la nivelul cailor respiratorii si ulei volatil de pin cu efect rubefiant, balsamic si expectorant.
Vitamina B1 1,8 mg, vitamina B2 2,0 mg, vitamina B6 2,2 mg, lactoferina 30,0 mg, vitamina C 30,0 mg , mentol 5,0 mg, ulei volatil de eucalipt 4,0 mg, ulei volatil de menta 2,0 mg, ulei volatil de pin 2,0 mg si excipienti pentru un comprimat.

Mod de administrare:
2 comprimate pe zi.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review