Salviasept spray pentru gat, 20 ml, Zdrovit

P459790933
  • -10%
Salviasept spray pentru gat, 20 ml, Zdrovit - DURERE-DE-GAT - ZDROVIT
ZDROVIT

Salviasept spray pentru gât Proprietăți: - îmbracă mucoasa gâtului într-un strat protector, iar nonoparticulele de argint din compoziția dispozitivului medical reduc dezvoltarea microorganismelor; - este adjuvant în

[...]

Salviasept spray pentru gat, 20 ml, Zdrovit

Salviasept spray pentru gât

Proprietăți:

- îmbracă mucoasa gâtului într-un strat protector, iar nonoparticulele de argint din compoziția dispozitivului medical reduc dezvoltarea microorganismelor;

- este adjuvant în tratamentul amigdalitei, inflamației gâtului, inflamației mucoasei cavitații bucale, după îndepărtarea amigdalelor.

Ingrediente:

Extract glicolic de salvie - are proprietăți antiinflamatoare și îmbunătățește starea mucoaselor. Nanoparticule de argint - reduc dezvoltarea microorganismelor. Extract uscat de lichen islandez - crează un strat protector împotriva factorilor externi.

Mod de administrare:

Pentru adulți și copii de peste 7 ani. Se pulverizează 3-4 doze de 3-4 ori pe zi. Perioada de utilizare nu trebuie să depășească 7 zile.

Prezentare:

20 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review