Salviasept ACUT, 12 comprimate, Natur Produkt

P459792636
  • -10%
Salviasept ACUT, 12 comprimate, Natur Produkt - DURERE-DE-GAT - NATUR PRODUKT
Cu nanoparticule de argint și extract uscat de lichen islandez Indicații: - sprijină tratamentul afecțiunilor inflamatorii ale gâtului cauzate de infecții bacteriene și virale - suport în tratamentul [...]

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Salviasept ACUT, 12 comprimate, Natur Produkt

Cu nanoparticule de argint și extract uscat de lichen islandez

Indicații:

- sprijină tratamentul afecțiunilor inflamatorii ale gâtului cauzate de infecții bacteriene și virale - suport în tratamentul faringitei, stomatitei, inflamației amigdalelor, în perioadă post-amigdalectomiei

- hidratează și reîmprospătează mucoasă cavității bucale și a gâtului

Ingrediente:

-substanțe active - miere, ulei de salvie, extract uscat de lichen islandez 4:1 (Cetraria islandică), extract moale din salvie 2,5-3,5:1, argint coloidal, ulei de eucalipt, mentol; excipienți - zahăr, sirop de glucoză, apă, aromă naturală de zmeură, acid citric (corector de aciditate), curcumină (colorant).

Nanoparticulele de argint sunt recunoscute pentru proprietățile antibacteriene și antiseptice, sprijinind tratamentul afecțiunilor inflamatorii ale gâtului cauzate de infecții bacteriene și virale.

Mod de utilizare:

-maximum 3 comprimate de supt pe zi, consumate încet. Destinat adulților. Perioadă de utilizare depinde de durată afecțiunii, dar nu ar trebui să depășească 7 zile.

Prezentare:

12 comprimate de suptData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13