Revicord Muco Spray, 30ml

P459799351
Revicord Muco Spray, 30ml - DURERE-DE-GAT - ACCORD HEALTHCARE LTD
Revicord Muco Spray este un dispozitiv medical formulat cu vitamina E, hialuronat de sodiu, Aloe vera. Îmbogățit cu Propolsave, un amestec natural special de polizaharide protectoare derivate din Opuntia [...]

Revicord Muco Spray, 30ml

Revicord Muco Spray este un dispozitiv medical formulat cu vitamina E, hialuronat de sodiu, Aloe vera. Îmbogățit cu Propolsave, un amestec natural special de polizaharide protectoare derivate din Opuntia ficus indica și polifenoli derivați din propolis, care exercită o acțiune protectoare printr-o mucoadeziune eficientă.

Revicord Muco Spray creează o barieră pe mucoasa orofaringiană, protejând mucoasele de agenții externi potențial nocivi și reducând senzația de durere și arsură.

Proprietati:

- este un produs special ideal pentru a preveni și trata mucoasa orofaringiană iritată în caz de: tuse de natură iritativă sau după o infecție bacteriană sau virală, răceală sau sindrom gripal, uscăciune sau senzație de arsură orală, după intervenții chirurgicale ORL, chemioterapie și radioterapie;

- suport pentru protecția și regenerarea mucoasei orofaringiene în caz de: uscăciune, iritație sau inflamație, arsură și durere;

- oferă o hidratare eficientă și o respirație proaspătă;

- conține Propolsave, un amestec special de propolis și Opuntia indica;

- nu conține alcool, gluten sau clorură de benzalconiu (CBA).

Ingrediente:

Sodium Hyaluronate; Propolsave; vitamin E; Sweetener: Sucralose, Acesulfame K; Aloe vera gel, Distilled water of Chamomille, Zinc gluconate, Mint flavour, Polysorbate 20, Citric acid, Preservatives: Sodium benzoate, potassium sorbate; Water q.b. ad 100.

Mod de utilizare:

Doze: 2-3 pulverizări de până la 5 ori pe zi. Tratamentul trebuie menținut până la dispariția simptomelor, până la 3-4 săptămâni, pentru utilizarea timp de mai mult de 30 de zile, trebuie să consultați medicul. Ușor aromat cu mentă pentru o senzație de prospețime. Produsul poate fi utilizat în termen de 12 luni de la deschidere.

Instrucțiuni de utilizare:

1. Rotiți flaconul pentru a poziționa dispozitivul de administrare ca pe cutie. Înlocuiți capacul dispozitivului de administrare.

2. Rotiți ușor dispozitivul de administrare cu 90°.

3. Poziționați dispozitivul de administrare în cavitatea bucală, pulverizați Revicord Muco Spray de 2-3 ori, prin apasarea capacului dispozitivului de administrare, care trebuie să fie orientat către mucoasa orală. După utilizare, rotiți dispozitivul de administrare în poziție verticală.

4. În termen de 30 minute de la aplicare, evitați să mâncați, să beți sau să clătiți cavitatea bucală.

Precauții:

Spălați-vă pe mâini înainte de a utiliza Revicord. În cazul sarcinii sau a alăptării, pentru utilizare, trebuie consultat medicul.

Contridicatii:

Nu utilizați în caz de hipersensibilitate sau alergie la oricare dintre ingrediente. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu se administrează copiilor sub 3 ani.

Nu se utilizează în caz de mucoasă cu leziuni. Nu utilizați după data de expirare.

Prezentare:

30 ml 



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review