Proposept spray oral, 20ml

P459820458
Proposept spray oral, 20ml - DURERE-DE-GAT - FITERMAN
Fiterman
Descriere Scurta Dispozitiv medical pe baza de extract natural standardizat de nalba si tinctura de propolis cu rol in calmarea durerilor si iritatiilor din gat. Avantaje - Protejeaza și hidrateaza mucoasa [...]

Proposept spray oral, 20ml

Descriere

Scurta Dispozitiv medical pe baza de extract natural standardizat de nalba si tinctura de propolis cu rol in calmarea durerilor si iritatiilor din gat. Avantaje - Protejeaza și hidrateaza mucoasa orofaringiana. - Reduce utilizarea de decongestionante, analgezice si antiinflamatoare de sinteza.

- Gust placut

- Indeparteaza halena Compozitie

Ingrediente:

extract din radacina de nalba standardizat in polizaharide, tinctura de propolis, apa purificata, sorbitol, glicerina, ulei de ricin hidrogenat si polietoxilat, extract purificat de Stevia Rebaudiana.

Indicatii:

Se recomanda pentru tratamentul iritatiilor si inflamatiilor de la nivelul gatului asociate cu senzatia de durere, arsura si sensibilitate la inghitire. Doze si mod de administrare:

Copii peste 12 ani si adulti: cate 2 pufuri la un interval de 2-3 ore. Se pot administra pana la 20 de pufuri pe zi. Se recomanda a nu se bea si a nu se manca nimic timp de jumatate de ora de la administrare. Recomandari A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se pastra la temperaturi intre 15-25 °C, in ambalajul original.

Mod de eliberare:

Fara prescriptie medicala.

Forma de prezentare:

Cutie de carton cu un flacon de 20 ml prevazut cu pulverizator



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review