Proposept spray oral, 20ml

P459820458
Proposept spray oral, 20ml - DURERE-DE-GAT - FITERMAN
Fiterman
Descriere Scurta Dispozitiv medical pe baza de extract natural standardizat de nalba si tinctura de propolis cu rol in calmarea durerilor si iritatiilor din gat. Avantaje - Protejeaza și hidrateaza mucoasa [...]

Alte produse din aceeasi categorie:

Proposept spray oral, 20ml

Descriere

Scurta Dispozitiv medical pe baza de extract natural standardizat de nalba si tinctura de propolis cu rol in calmarea durerilor si iritatiilor din gat. Avantaje - Protejeaza și hidrateaza mucoasa orofaringiana. - Reduce utilizarea de decongestionante, analgezice si antiinflamatoare de sinteza.

- Gust placut

- Indeparteaza halena Compozitie

Ingrediente:

extract din radacina de nalba standardizat in polizaharide, tinctura de propolis, apa purificata, sorbitol, glicerina, ulei de ricin hidrogenat si polietoxilat, extract purificat de Stevia Rebaudiana.

Indicatii:

Se recomanda pentru tratamentul iritatiilor si inflamatiilor de la nivelul gatului asociate cu senzatia de durere, arsura si sensibilitate la inghitire. Doze si mod de administrare:

Copii peste 12 ani si adulti: cate 2 pufuri la un interval de 2-3 ore. Se pot administra pana la 20 de pufuri pe zi. Se recomanda a nu se bea si a nu se manca nimic timp de jumatate de ora de la administrare. Recomandari A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se pastra la temperaturi intre 15-25 °C, in ambalajul original.

Mod de eliberare:

Fara prescriptie medicala.

Forma de prezentare:

Cutie de carton cu un flacon de 20 ml prevazut cu pulverizatorData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13