Proposept, 20 comprimate de supt

Proposept, 20 comprimate de supt - DURERE-DE-GAT - FITERMAN
Fiterman
P20246
Descriere: Scurta Combinatie unica de uleiuri esentiale si extracte naturale standardizate si vitamina C, care ajuta la eliberarea cailor respiratorii si la mentinerea sanatatii sistemului respirator. Avantaje - antiseptic natural - actiune [...]

Descriere: Proposept, 20 comprimate de supt

Descriere:

Scurta Combinatie unica de uleiuri esentiale si extracte naturale standardizate si vitamina C, care ajuta la eliberarea cailor respiratorii si la mentinerea sanatatii sistemului respirator. Avantaje - antiseptic natural - actiune antioxidanta; - gust placut.

Compozitie Ingrediente:

indulcitor (sorbitol), acid ascorbic, tinctura de propolis, ulei esential de menta, ulei esential de eucalipt, ulei esential de pin, ulei esential de busuioc, albastru de metilen, riboflavina, indulcitori (manitol, extract de stevie, aspartam), aroma de lamaie, talc, stearat de magneziu. Cantitate/comprimat Vitamina C – 90 mg (112,5% DZR/VNR*) Tinctura de propolis – 40 mg Ulei essential de menta (Mentha piperita) – 3 mg Ulei esential de eucalipt (Eucalyptus globus) – 2 mg Ulei esential de pin (Pinus sylvestris) – 1 mg Ulei esential de busuioc (Ocimum basilicum) – 1 mg Vitamina B2 – 0,3 mg (21,4% DZR/VNR*) *VNR = Valoarea nutritionala de referinta conform Reg.UE 1169/2011 Indicatii - pentru eliberarea cailor respiratorii; - pentru combaterea halenei.

Doze si mod de administrare:

Copii peste 6 ani: 1-2 comprimate pe zi; Adulti: 3 comprimate pe zi. Recomandari Se recomanda a nu se bea si a nu se manca timp de 30 minute de la administrare. A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Mod de eliberare:

Fara prescriptie medicala.

Forma de prezentare:

Cutie cu 1 blister x 20 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review