Pastile gumate pentru calmarea durerilor din gat, 45 g, Puressentiel

P548488750
Pastile gumate pentru calmarea durerilor din gat, 45 g, Puressentiel - DURERE-DE-GAT - PURESSENTIEL
Puressentiel

Dropsurile gumate Respiratory ajuta la calmarea durerilor din gat, decongestioneaza nasul si amelioreaza corzile vocale obosite. Acesta contine uleiuri esentiale de eucalyptus si menta, care, in plus, reimprospateaza si respiratia.

[...]

Pastile gumate pentru calmarea durerilor din gat, 45 g, Puressentiel

Agent de îngroșare: gumă arabică (Acacia senegal); îndulcitori: sirop de sorbitol, maltitol, ștevioglicozide (din Stevia rebaudiană); apă purificată;  ulei esențial de Mentă-sălbatică (Mentha arvensis); ulei esențial de Eucalipt (Eucalyptus globulus); agenți de glazurare: ceară carnaubă, uleiuri vegetale de Cocotier și de Răpiță Colza.

Mdo de adminsitrare:
Adulți și copii cu vârsta de peste 7 ani: 3-6 pastile gumate pe zi, timp de maximum 5 zile.

Precauții:
Nu se recomandă utilizarea de către femeile însărcinate sau care alăptează și de copiii cu vârsta sub 7 ani. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată  și echilibrată și un mod de viață sănătos. Consumul în exces poate avea efect laxativ.

Prezentare:
45 g   



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review