Neo-Angin fara zahar, 24 pastile, Divapharma

Neo-Angin fara zahar, 24 pastile, Divapharma - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/DURERE-DE-GAT - MCM KLOSTERFRAU VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH
Cutie cu 2 blistere, fiecare cu 12 pastile. Produs unic atât pentru femei cât și pentru bărbați. Indicații: Indicat în durerile de gât, ră
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Neo-Angin fara zahar, 24 pastile, Divapharma

Cutie cu 2 blistere, fiecare cu 12 pastile. Produs unic atât pentru femei cât și pentru bărbați. Indicații: Indicat în durerile de gât, răgușeală, angină, inflamații ale cavității bucale. Contraindicații: Nu se administrează copiilor sub 6 ani. Compoziție: O pastilă conține amilmetacrezol 0,6 mg, levomentol 5,72 mg. Conține și substanțe antiseptice și uleiuri esențiale. Mod de administrare: Adulți și copii peste 6 ani: un comprimat la 2-3 ore. Doza maximă este de 6 comprimate pe zi.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.