Koflet-H cu aroma de portocale, 12 pastile, Himalaya

P459790993
  • -5%
Koflet-H cu aroma de portocale, 12 pastile, Himalaya - DURERE-DE-GAT - HIMALAYA
Himalaya
Proprietăți: Koflet pastile - au rol benefic în menținerea stării de sănătate a aparatului respirator. Este un supliment alimentar din plante, îmbogățit cu miere, cu [...]

Koflet-H cu aroma de portocale, 12 pastile, Himalaya

Proprietăți:

Koflet pastile - au rol benefic în menținerea stării de sănătate a aparatului respirator. Este un supliment alimentar din plante, îmbogățit cu miere, cu rol benefic în îndepărtarea efectelor nocive ale factorilor iritativi de la nivelul gâtului. Ajută la menținerea stării de sănătate al aparatului respirator și îmbunătățește calitatea vieții.

Ingrediente:

Nu contine arome, conservanti sau coloranti artificiali. Sucroza, sirop de glucoza (indulcitor), apa purificata, miere, aroma de ghimbir (potentiator de aroma), Terminalia chebula (extract din pericarp), mentol (potentiator de aroma), Trikatu extract (Zingiber officinale/Ghimbir - radacina, Piper longum/ Piper indonezian - fruct si Piper nigrum/Piper-negru - fruct), Syzygium aromaticum/Cuisoare (ulei esential din flori), Alpinia galanga (extract din rizomi), Acacia catechu (extract din lemn), Elettaria cardamomum/Cardamom (ulei esential din fructe), Cinnamomum zeylanicum/Scortisoara (ulei esential din scoarta).

Mod de administrare:

Adulți: 1 pastilă de 3-4 ori pe zi.

Precautii:

Acesta este un supliment alimentar. Cititi cu atentie prospectul/ informatiile de pe ambalaj.

Prezentare:

12 pastile



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review