Hexoraletten N, 20 pastile, J&J

Hexoraletten N, 20 pastile, J&J -  - CILAG GMBH INTERNATIONAL DIVISIN JOHNSON&JOHNSON CONSUMER

Hexoraletten N se foloseste pentru reducerea temporara a numarului de bacterii din cavitatea bucala si gat, in cazul durerilor de gat, inflamatiilor cavitatii bucale si a gingiilor.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Hexoraletten N, 20 pastile, J&J

Indicații:

Hexoraletten N se folosește pentru reducerea temporară a numărului de bacterii din cavitatea bucală și gât, în cazul durerilor de gât, inflamațiilor cavității bucale și a gingiilor.

Compoziție:

O pastilă conține diclorhidrat de clorhexidină 5 mg, benzocaina 1,5 mg și excipienți: izomalt, apa purificată, aspărtam, ulei de mentă, mentol și timol.

Substanța activă: Hexetidinum

Mod de administrare:

Doza uzuală este de o pastilă de mai multe ori pe zi. La nevoie, se poate administra câte o pastilă la 1-2 ore, dar nu mai mult de 8 pastile pe zi.

Copii cu vârsta între 4 și 12 ani

Doza recomandată este de 4 pastile pe zi.

Vârstnici, persoane cu boli hepatice sau renale ca și la adulți. Pastila trebuie lăsată să se topească lent în gură. Tratamentul trebuie început cât mai repede posibil de la primele semne de boală și trebuie continuat câteva zile de la dispariția acestora, ca măsură preventivă. Dacă aveți impresia că efectul produsului Hexoraletten N este prea intens sau prea slab, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Contraindicații:

-dacă suferiți de hipersensibilitate (alergie) la clorhexidină, benzocaina sau la oricare dintre excipienții medicamentului menționați mai sus

-dacă prezentați răni la nivelul cavității bucale sau în gât

-dacă suferiți de o afecțiune în care colinesterază din sânge este diminuată

-la copii cu vârsta sub 4 ani

Interacțiuni:

-dacă luați în același timp medicamente din grupa sulfonamidelor sau aminosalicilaților, efectele acestora pot fi inhibate de către benzocaina din Hexoraletten N.

-clorhexidină din Hexoraletten N poate fi inactivată de sucroză, polisorbat 80, magneziu insolubil, săruri de zinc și de calciu.

Precauții:

În cazul unor eroziuni sau alte leziuni în cavitatea bucală sau gât, solicitați sfatul medicului înainte de a începe tratamentul cu Hexoraletten N.

Sarcină:

Hexoraletten N nu poate fi folosit în timpul sarcinii. Întrebați medicul sau farmacistul înainte de a lua orice medicament.

Alăptare:

Hexoraletten N poate fi folosit în timpul alăptării. Întrebați medicul sau farmacistul înainte de a lua orice medicament.

Conducerea de vehicule sau folosirea de utilaje:

Hexoraletten N nu afectează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Prezentare:

20 pastile



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review