Golamir 2Act Spray Adulti, 30ml, Aboca

Golamir 2Act Spray Adulti, 30ml, Aboca
 - DURERE-DE-GAT - ABOCA
Aboca
P479849042
Golamir 2Act calmeaza durerile si iritatiile datorita actiunii protectoare asupra mucoasei orofaringiene. Indicatii: Este indicat in cazurile de durere in gat cauzate de agenti externi (virusi, bacterii, alergeni, fum, praf). [...]

Descriere: Golamir 2Act Spray Adulti, 30ml, Aboca

Golamir 2Act calmeaza durerile si iritatiile datorita actiunii protectoare asupra mucoasei orofaringiene.

Indicatii:

Este indicat in cazurile de durere in gat cauzate de agenti externi (virusi, bacterii, alergeni, fum, praf). Produsul este potrivit si pentru raceli, cand secretiile nazale care curg in gat pot provoca iritatii.

Pentru adulti si copii cu varsta peste 6 ani. Datorita mecanismului sau de actiune, Golamir 2Act poate fi utilizat si in combinatie cu tratamente farmacologice prescrise farmacologic.

Golamir 2Act, datorita complexului molecular al plantelor ActiFilm DOL, actioneaza asupra durerii, arsurilor si dificultatilor de inghitire, protejand mucoasa de factorii care declanseaza iritarea. ActiFilm DOL, compus din taninuri, rasini, polizaharide si flavonoide, formeaza un film activ cu efect de bariera si dubla actiune:

protejeaza suprafata mucoasei;

normalizeaza mucoasa.

Uleiurile esentiale de eucalipt si menta au un efect racoritor. Produsul este fara gluten si are un gust placut.

Mod de utilizare:

Agitati flaconul inainte de utilizare. Se recomanda aplicarea a 4 puf-uri in cavitatea orofaringiana de 4 ori pe zi folosind duza speciala.

Ingrediente:

ActiFilm DOL, un complex molecular al plantelor caracterizat prin taninuri, flavonoide, rasini si polizaharide. Uleiuri esentiale de eucalipt si menta.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review