Gel pentru gat forte, 14 plicuri x 10 ml, Otosan

Gel pentru gat forte, 14 plicuri x 10 ml, Otosan -  - OTOSAN
OTOSAN
I6224
Proprietati: Dispozitiv medical. Calmează iritația gâtului. Gust natural de Lămâie Recomandat în tratarea iritației gâtului asociate cu tușea uscată, dureri în gât, [...]

Descriere: Gel pentru gat forte, 14 plicuri x 10 ml, Otosan

Proprietati:
Dispozitiv medical. Calmează iritația gâtului.
Gust natural de Lămâie
Recomandat în tratarea iritației gâtului asociate cu tușea uscată, dureri în gât, arsuri sau dificultăți de înghițire. Calmează iritația, eliminând senzația de durere. Ideal în tratamenul faringitelor acute asociate și cu pierderea vocii. Formula inovativă sub formă de gel creează o peliculă protectoare muco-adezivă cu efect asupra tractului faringial. Formează o barieră care protejează gâtul de agenții externi iritanți și rehidratează mucoasa. Conferă o senzație de prospețime datorită compoziției aromatice.
Acțiune multiplă:
emoliență (extract standardizat din licheni de Islanda 30%), mucoadezivă (Arabinogalactan din scoarța de Larice), antiinflamatoare (extract de muștar sălbatic), antibacteriană (ulei esențial de lămâie organică), dezinfectanta (ulei esențial de Cimbru alb), calmanta (ulei esențial de eucalipt), spasmolitica (ulei esențial de mentă), fluidifiantă (miere polifloră)
Mod de utilizare:
Adulți și copii > 1 an: 2-3 plicuri/zi, pe cale orală, la debutul tratamentului; continuând cu 1-2 plicuri
Prezentare:
14 plicuri x 10 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review