Faringosept L 10mg aroma de lamaie, 10 comprimate, Terapia

I4795
Faringosept L 10mg aroma de lamaie, 10 comprimate, Terapia - DURERE-DE-GAT - TERAPIA
TERAPIA
Faringosept L 10mg aromă de lămâie, 10 comprimate, Terapia este un antiseptic acut față de Streptococcus pyogenes, S. pneumoniae, S. viridans și alți germeni patogeni ai cavităț [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Iti mai recomandam si:

Faringosept L 10mg aroma de lamaie, 10 comprimate, Terapia

Faringosept L 10mg aromă de lămâie, 10 comprimate, Terapia este un antiseptic acut față de Streptococcus pyogenes, S. pneumoniae, S. viridans și alți germeni patogeni ai cavității bucale.

Indicații:

Profilaxia și tratamentul infecțiilor buco-faringiene: angina, gingivită, stomatită; după amigdalectomie și extracții dentare.

Mod de administrare:

Câte 1 comprimat (pentru supt), de 4-6 ori/zi la adulți și de 1-4 ori/zi la copii.

Reacții adverse:

Iritație ușoară a mucoasei bucale (în cazul administrării prea frecvente).

Sarcină și alăptare:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Nu utilizaţi Faringosept lămâie în timpul sarcinii şi alăptării numai dacă medicul dumneavoastră vă recomandă acest lucru. 

Forma de prezentare:

Cutie cu 10 comprimate

I4795