Faringosept L 10mg aroma de lamaie, 10 comprimate, Terapia

I4795
Faringosept L 10mg aroma de lamaie, 10 comprimate, Terapia - DURERE-DE-GAT - TERAPIA
TERAPIA

Faringosept L 10mg aromă de lămâie, 10 comprimate, Terapia este un antiseptic acut față de Streptococcus pyogenes, S. pneumoniae, S. viridans și alți germeni patogeni ai cavităț

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Faringosept L 10mg aroma de lamaie, 10 comprimate, Terapia

Faringosept L 10mg aromă de lămâie, 10 comprimate, Terapia este un antiseptic acut față de Streptococcus pyogenes, S. pneumoniae, S. viridans și alți germeni patogeni ai cavității bucale.

Indicații:

Profilaxia și tratamentul infecțiilor buco-faringiene: angina, gingivită, stomatită; după amigdalectomie și extracții dentare.

Mod de administrare:

Câte 1 comprimat (pentru supt), de 4-6 ori/zi la adulți și de 1-4 ori/zi la copii.

Reacții adverse:

Iritație ușoară a mucoasei bucale (în cazul administrării prea frecvente).

Sarcină și alăptare:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Nu utilizaţi Faringosept lămâie în timpul sarcinii şi alăptării numai dacă medicul dumneavoastră vă recomandă acest lucru. 

Forma de prezentare:

Cutie cu 10 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-08-28 11:19:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review