Faringo Intensiv 8, 75 mg, 16 pastile, Terapia

Faringo Intensiv 8, 75 mg, 16 pastile, Terapia - DURERE-DE-GAT - TERAPIA
TERAPIA
P459790991

Faringo Intensiv este utilizat pentru ameliorarea de scurtă durată a simptomelor de la nivelul gâtului cum sunt durere în gât, iritație, inflamaţie şi dificultate la înghiţire, la adulţi şi adolescenți cu vârsta peste 12 ani. Dacă după 3 zile nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău, trebuie să vă adresați unui medic.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Faringo Intensiv 8, 75 mg, 16 pastile, Terapia

Faringo Intensiv 8,75 mg,16 pastile, Terapia  conţine flurbiprofen care aparţine unui grup de medicamente cunoscute sub denumirea de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene . Aceste medicamente acţionează prin modificarea modului în care organismul răspunde la durere, inflamaţie şi febră.

Indicații:

Faringo Intensiv este utilizat pentru ameliorarea de scurtă durată a simptomelor de la nivelul gâtului cum sunt durere în gât, iritație, inflamaţie şi dificultate la înghiţire, la adulţi şi adolescenți cu vârsta peste 12 ani. Dacă după 3 zile nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău, trebuie să vă adresați unui medic.

Compoziție:

Substanţa activă este flurbiprofen. O pastilă conţine flurbiprofen 8,75 mg.

Celelalte componente sunt: Zahăr Glucoză lichidă Macrogol 300 Ulei de mentă Levomentol

Mod de administrare:

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza recomandată este:

Adulţi şi adolescenți cu vârsta peste 12 ani: O pastilă la interval de 3-6 ore, după cum este necesar.Nu luaţi mai mult de 5 pastile în interval de 24 ore.

• Luaţi 1 pastilă şi lăsaţi-o să se dizolve uşor în interiorul gurii.

• Deplasaţi întotdeauna pastila în cavitatea bucală, în timp ce se dizolvă.

Administrarea la copii: Nu administraţi aceste pastile la copii cu vârsta sub 12 ani.

Contraindicații:

Nu luaţi Faringo Intensiv:

- Dacă sunteţi alergic la flurbiprofen sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la compoziție).

- Dacă aţi avut astm bronşic, sunete respiratorii neşteptate sau respiraţie dificilă, secreţii nazale, umflături ale feţei sau erupţie pe piele însoțită de mâncărime (urticarie) după ce aţi luat acid acetilsalicilic sau orice alt medicament AINS.

- Dacă aveţi sau aţi avut ulcer (două sau mai multe episoade de ulcer gastric sau duodenal) la nivelul stomacului sau intestinului.

- Dacă aţi avut sângerare sau perforaţie gastro-intestinală, colită severă sau tulburări ale sângelui după ce aţi utilizat un alt AINS.

- Dacă sunteţi în ultimul trimestru de sarcină. - Dacă aveţi sau aţi avut insuficienţă severă la nivelul inimii, ficatului sau rinichiului.

Sarcină și alăptare:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Flurbiprofenul aparţine unui grup de medicamente care pot afecta fertilitatea la femei. Acest efect este reversibil atunci când încetaţi să luaţi medicamentul.Este puţin probabil ca aceste pastile să afecteze posibilitatea de a rămâne gravidă, atunci când sunt luate ocazional; cu toate acestea, spuneţi medicului dumneavoastră înainte de a lua acest medicament dacă aveţi dificultăţi de a rămâne gravidă.

Nu luaţi acest medicament dacă sunteţi în ultimul trimestru de sarcină.

Dacă sunteţi în primele 6 luni de sarcină sau dacă alăptaţi, discutaţi cu medicul dumneavoastră înainte să luaţi acest medicament.

Prezentare:
16 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review