Dropsuri din Plante Medicinale cu Aroma de Lamaie si Ghimbir Plantic Neo, 16 bucati

Dropsuri din Plante Medicinale cu Aroma de Lamaie si Ghimbir Plantic Neo, 16 bucati -  - FARA
Fara
P459789965
Dropsuri din Plante Medicinale cu Aroma de Lamaie si Ghimbir Plantic Neo, 16 buc: dropsuri din plante medicinale Ayurvedice, cu proprietati terapeutice deosebite, ce sustin sanatatea tractului respirator superior, calmeaza [...]

Descriere: Dropsuri din Plante Medicinale cu Aroma de Lamaie si Ghimbir Plantic Neo, 16 bucati

Dropsuri din Plante Medicinale cu Aroma de Lamaie si Ghimbir Plantic Neo, 16 buc: dropsuri din plante medicinale Ayurvedice, cu proprietati terapeutice deosebite, ce sustin sanatatea tractului respirator superior, calmeaza tusea si durerile in gat, si improspateaza respiratia. Lemnul-dulce are efect de fluidificare a secretiilor bronsice, fiind benefic pentru nas si gat; jujuba (Zyzyphus jujuba) cu un continut de 18 aminoacizi din cei 24 necesari pt organism sustine procesele metabolice si sistemul imunitar si participa la mentinerea sanatatii sistemului respirator; Haritaki (Terminalia chebula) calmeaza iritatiile mucoaselor, restabilind sanatatea acestora si normalizand procesul de respiratie; ghimbirul amelioreaza tusea si simptomele acesteia; piperul negru stimuleaza starea de bine a organismului si intensifica actiunea celorlalte componente ale siropului; menta salbatica are proprietati balsamice, ajuta la mentinerea sanatatii cailor respiratorii superioare si ofera prospetime cavitatii bucale. Ingrediente: Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), jujuba (Zyzyphus jujuba), Haritaki (Terminalia chebula), Piper negu (Piper nigrum), Menta (Mentha viridis), aroma naturala de lamaie si ghimbir Mod de administrare: 1-2 dropsuri ori de cate ori este necesar. Cantitate: 16 buc. Afectiuni: Sistem respirator.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review