Pasta Dinti White&Repair, 75ml + Ata Dentara, Lacalut

Pasta Dinti White&Repair, 75ml + Ata Dentara, Lacalut - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/PARODONTOZA - LACALUT
Lacalut
P479849266

Lacalut White&Repair + Ata dentara - în fiecare zi, acizii și bacteriile atacă și deteriorează structura minerală a smalțului dentar. Pastă de dinți Lacalut White&Repair conț

Se incarca ofertele...

Descriere Pasta Dinti White&Repair, 75ml + Ata Dentara, Lacalut

Lacalut White&Repair + Ata dentara - în fiecare zi, acizii și bacteriile atacă și deteriorează structura minerală a smalțului dentar.

Pastă de dinți Lacalut White&Repair conține o formulă specială de ingrediente active pentru îngrijirea dentară.

Compușii fosfățați albesc dinții.

Fluorură de sodiu în combinație cu hidroxilapatită - componentul principal din smalțul dentar - îmbunătățește procesul de remineralizare de la suprafața dintelui.

Dintele devine mai neted și mai rezistent.

Pentru dinți albi și sănătoși.

Periați-vă dinții dimineața și seara, aplicând o cantitate de mărimea unui bob de mazăre din pastă de dinți Lacalut White&Repair.

Produs destinat adulților și copiilor mai mari de 12 ani.

Prezentare:

75 mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:38:16
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.