Parodontax Periuta Dinti Extra Soft, GSK

P39855
Parodontax Periuta Dinti Extra Soft, GSK - PARODONTOZA - PARODONTAX
Parodontax
Periuta de dinti Parodontax® ajuta la indepartarea placii bacteriene datorita perilor moi, conceputi astfel incat sa nu agreseze gingiile. Este conceputa pentru a ajuta la prevenirea problemelor* gingivale. Aceasta are [...]

Parodontax Periuta Dinti Extra Soft, GSK

Periuta de dinti Parodontax® ajuta la indepartarea placii bacteriene datorita perilor moi, conceputi astfel incat sa nu agreseze gingiile. Este conceputa pentru a ajuta la prevenirea problemelor* gingivale. Aceasta are un cap de dimensiuni mici si peri cu doua lungimi diferite pentru curatarea facila a dintilor.

Capul periutei este prevazut pe spate cu o suprafata de curatare a limbii. Periati dintii in mod obisnuit. Pentru curatarea limbii folositi suprafata striata de curatare de pe spatele capului periutei prin miscari de du-te-vino pe suprafata limbii.

Exista risc de inecare daca introduceti periuta prea adanc in gura. Maner cu forma ergonomica - conceput pentru a ajuta la o prindere mai ferma atunci cand va spalati pe dinti.

Se recomanda schimbarea periutei la fiecare 3 luni. *prin periaj de doua ori pe zi.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:38:16
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review