Parodontax Pasta Dinti Ultra Clean, 75ml, GSK

I6318
  • -5%
Parodontax Pasta Dinti Ultra Clean, 75ml, GSK - PARODONTOZA - PARODONTAX
Parodontax
Acum o nouă pastă în gama Parodontax: Parodontax Ultra Clean Pasta de dinți Parodontax Ultra Clean este special creată pentru persoanele care scuipă sânge în timpul periajului dentar ș [...]

Parodontax Pasta Dinti Ultra Clean, 75ml, GSK

Acum o nouă pastă în gama Parodontax: Parodontax Ultra Clean Pasta de dinți Parodontax Ultra Clean este special creată pentru persoanele care scuipă sânge în timpul periajului dentar și care își doresc o senzație de dinți curați.

Parodontax Ultra Clean îndepărtează mai multă placă bacteriană decât o pastă de dinți obișnuită și creează o senzație de curățenie și prospețime în întreaga cavitate bucală. Prin periaj dentar cu Parodontax puteți ajuta la oprirea sângerărilor gingivale.

Folosiți zilnic pasta de dinți Parodontax pentru a îndepărta mai multă placă bacteriană și pentru a ajuta la restabilirea și menținerea stării de sănătate a gingiilor.

Totodată conține fluor pentru a ajuta la prevenirea apariției cariilor, astfel încât o puteți folosi în fiecare zi cu încredere.

Pentru o igienă orală zilnică completă, utilizați întreaga gamă de produse Parodontax: pasta de dinți, periuța de dinți și apa de gură pentru utilizare zilnică.

Prezentare:

75 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:38:16
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review