Parodontax Pasta Dinti Gentle Whitening, 75ml, GSK

Parodontax Pasta Dinti Gentle Whitening, 75ml, GSK - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/PARODONTOZA - PARODONTAX
Parodontax
W52409
Pasta de dinți Parodontax Gentle Whitening este special concepută pentru persoanele cărora le sângerează gingiile în timpul periajului dentar. Ajută la prevenirea sângerărilor gingivale și
Se incarca ofertele...

Descriere Parodontax Pasta Dinti Gentle Whitening, 75ml, GSK

Pasta de dinți Parodontax Gentle Whitening este special concepută pentru persoanele cărora le sângerează gingiile în timpul periajului dentar.

Ajută la prevenirea sângerărilor gingivale și totodată la redarea albului natural al dinților prin îndepărtarea delicată a petelor de pe smalțul dentar, prin periaj de două ori pe zi, cel mult de trei ori pe zi.

Pasta de dinți Parodontax Gentle Whitening are o formulă unică ce îi conferă un gust special.

După 14 zile de utilizare a pastei de dinți parodontax, gustul său devine plăcut pentru multe persoane.

Pentru o igienă orală zilnică completă, utilizați întreaga gamă de produse Parodontax®: pasta de dinți, periuța de dinți și apa de gură pentru utilizare zilnică.

Prezentare:

75 mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:38:16
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.