Parodontax Pasta Dinti Fluoride, 100ml, GSK

Parodontax Pasta Dinti Fluoride, 100ml, GSK -  - PARODONTAX
Parodontax
P459799109
Pasta de dinți Parodontax Fluoride este special concepută pentru persoanele cărora le sângerează gingiile în timpul periajului dentar. Ajută la diminuarea plăcii bacteriene și la oprirea [...]

Descriere: Parodontax Pasta Dinti Fluoride, 100ml, GSK

Pasta de dinți Parodontax Fluoride este special concepută pentru persoanele cărora le sângerează gingiile în timpul periajului dentar.

Ajută la diminuarea plăcii bacteriene și la oprirea sângerărilor gingivale.

Totodată conține fluor pentru a ajuta la prevenirea apariției cariilor, astfel încât o puteți folosi în fiecare zi cu încredere. Malkron este o tehnologie caracteristică formulei, ce utilizează concentrații mari de sodiu extra-fin pentru a îndepărta mai multă placă bacteriană și a ajuta la oprirea sângerărilor gingivale.

Combinația unică de bicarbonat de sodiu și extracte naturale din 6 plante oferă un gust intens caracteristic pentru pasta de dinți pentru uz zilnic Parodontax. Astfel, s-ar putea să aveți nevoie de o scurtă perioadă de timp pentru a vă obișnui cu gustul.

Mulți oameni se obișnuiesc cu gustul unic al pastei de dinți pentru utilizare zilnică Parodontax după aproximativ două săptămâni.

Pentru o igienă orală zilnică completă, utilizați întreaga gamă de produse Parodontax: pastă de dinți, periuța de dinți și apă de gură pentru utilizare zilnică.

Prezentare:

100 ml.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:38:16
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review