Pachet Pasta de dinti Classic Parodontax, 75 ml + Periuta de dinti Interdental Parodontax, Extra Soft, Gsk

Pachet Pasta de dinti Classic Parodontax, 75 ml + Periuta de dinti Interdental Parodontax, Extra Soft, Gsk -  - PARODONTAX
Parodontax
I6325
Sângerarea gingivală poate fi unul din primele semne ale afecțiunii gingivale. Lăsată netratată, afecțiunea gingivală este una din cauzele majore ale căderii dinților. Pastele [...]

Descriere: Pachet Pasta de dinti Classic Parodontax, 75 ml + Periuta de dinti Interdental Parodontax, Extra Soft, Gsk

Sângerarea gingivală poate fi unul din primele semne ale afecțiunii gingivale. Lăsată netratată, afecțiunea gingivală este una din cauzele majore ale căderii dinților. Pastele de dinți parodontax sunt special concepute pentru persoanele cărora le sângerează gingiile în timpul periajului dentar.

Este dovedit clinic că pastele de dinți Parodontax ajută la oprirea și prevenirea sangerasrilor gingivale.

Combinația unică de bicarbonat de sodiu și extracte naturale din plante oferă un gust intens caracteristic pentru pasta de dinți pentru uz zilnic parodontax.

Parodontax este de 4x mai eficientă în îndepărtarea cauzei sângerărilor gingivale. Înlătură mai multă placă bacteriană decât o pastă de dinți fără bicarbonat de sodiu, după curățare profesională și periaj de 2 ori pe zi.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review