Apa de gura cu extract de musetel, clorhexidina si argila AslaMed, 250 ml, Farmec

I5976
Apa de gura cu extract de musetel, clorhexidina si argila AslaMed, 250 ml, Farmec - PARODONTOZA - FARMEC
Farmec
Paradontoza este principala cauză a pierderii dinților la adulți. Deși este o boală întâlnită foarte des, ea poate fi preîntâmpinată printr-o igienă orală [...]

Descriere: Apa de gura cu extract de musetel, clorhexidina si argila AslaMed, 250 ml, Farmec

Paradontoza este principala cauză a pierderii dinților la adulți. Deși este o boală întâlnită foarte des, ea poate fi preîntâmpinată printr-o igienă orală corespunzătoare. Apa de gură Aslamed previne paradontoza, protejând dințîi și gingiile. În urma studiilor clinice făcute de către Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu", clinica Odontologie

- Parodontologie s-a constat o diminuare a sângerărilor gingivale, iar în cazul pacienților suferind de parodontita marginală cronică, s-a observat observat o ameliorare la nivel parodontal. Pentru rezultate optime, este recomandată folosirea pastei de dinți împreună cu apă de gură. Apa de gură Aslamed, cu extract ecocertificat de mușețel, clorhexidină și argilă specială, acționează timp îndelungat, inhibă dezvoltarea plăcii bacteriene și previne paradontoza.

Extractul ecocertificat de mușețel are efect antimicrobian și antiinflamator. Clorhexidină este o substanță cu un puternic efect bactericid și bacteriostatic, în timp ce argila prezintă acțiune remineralizantă și astringentă. Umpleți capacul flaconului (aproximativ 10 ml) cu apă de gură și clătiți timp de 1 min. Nu înghițiți.

Pentru rezultate optime, utilizați apa de gură împreună cu pastă de dinți AslaMed. La începutul folosirii produsului pot apărea modificări tranzitorii ale gustului și senzații de arsură a limbii. Aceste efecte scad în intensitate sau dispar după mai multe utilizări. Poate apărea fenomenul de colorare temporară a dinților.

Utilizată regulat, apă de gură Aslamed asigură o respirație proaspătă, protejează dinții și gingiile, inhibă dezvoltarea plăcii bacteriene și previne paradontoza.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:38:16
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review