Preparat Solutie Negi si Bataturi, 10ml, Farmacia Dav

Preparat Solutie Negi si Bataturi, 10ml, Farmacia Dav - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/NEGI-VERUCI - FARMACIA DAV
Farmacia Dav
P459798714

Solutia se foloseste pentru tratamentul local al verucilor si  indepartarea pielii ingrosate si bataturile aparute la nivelul mainilor si picioarelor.

Se incarca ofertele...

Descriere Preparat Solutie Negi si Bataturi, 10ml, Farmacia Dav

Compozitie Preparat Solutie Negi si Bataturi, 10ml, Farmacia Dav:

Alcool etilic, acid salicilic, acid lactic, ulei de ricin

Indicatii Preparat Solutie Negi si Bataturi, 10ml, Farmacia Dav:

Solutia se foloseste pentru tratamentul local al verucilor si  indepartarea pielii ingrosate si bataturile aparute la nivelul mainilor si picioarelor.

Descriere Preparat Solutie Negi si Bataturi, 10ml, Farmacia Dav:

Solutie keratolitica care indeparteaza pielea ingrosata si bataturile aparute la nivelul mainilor si picioarelor (degete sau talpa piciorului).

Reduce fenomenul de ingrosare a pielii, care se manifesta in profunzimea epidermei si este insotit de aparitia durerii la simpla atingere a terminatiilor nervoase. Inlatura celulele moarte (din care este formata batatura) prin dizolvare.

Mod utilizare Preparat Solutie Negi si Bataturi, 10ml, Farmacia Dav:

Solutia se aplica cu ajutorul unui betisor direct pe batatura  sau veruca (pielea sanatoasa din jur se poate proteja cu o crema grasa); se lasa sa se usuce pana se formeaza un film lipicios (se poate aplica un plasture); a doua zi se indeparteaza filmul format pe batatura si se aplica din nou; se repeta aplicarile pana la indepartarea totala a bataturii sau a verucii. 

Prezentare Preparat Solutie Negi si Bataturi, 10ml, Farmacia Dav:

Flacon 10 ml.Data ultimei actualizari: 2024-02-20 14:54:57
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.