ACM Molutrex, 3ml

W53359
  • -10%
ACM Molutrex, 3ml - NEGI-VERUCI - ACM
ACM
Molluscum contagiosum este o infecție cutanată virală contagioasă. Acest produs este un dispozitiv medical. Este necesar să citiţi cu atenţie prospectul înaintea fiecărei utilizări deoarece [...]

ACM Molutrex, 3ml

Molluscum contagiosum este o infecție cutanată virală contagioasă. Acest produs este un dispozitiv medical. Este necesar să citiţi cu atenţie prospectul înaintea fiecărei utilizări deoarece conţine informaţii importante legate de utilizarea produsului.

Ingrediente active per ml de soluție:

50 mg hidroxid de potasiu şi apă purificată.

Mod de utilizare:

Acest produs este destinat utilizării externe. În timpul aplicării soluţiei, vă rugăm să poziţionaţi flaconul pe o suprafaţă plană pentru a evita ca acesta să se verse. Produsul trebuie aplicat de o persoană adultă.

1 sau 2 aplicări pe zi, dimineaţa şi seara. Întrerupeţi administrarea la apariţia inflamației (înroşirii).

Aplicaţi produsul numai pe leziunile provocate de Molluscum contagiosum care trebuie tratate.

Nu aplicaţi produsul pe aceeaşi leziune provocată de Molluscum contagiosum mai mult de 14 zile consecutive. Dacă nu se observă meliorări, informaţi-vă medicul.

Ca orice produs activ, acesta poate antrena efecte mai mult sau mai puţin nedorite, în special sub formă de senzaţie de arsură sau iritaţie trecătoare.

Intensitatea iritaţiei depinde de sensibilitatea pielii şi de cantitatea de produs aplicată. Vă rugăm să respectaţi instrucţiunile de utilizare.

O hiper sau hipopigmentaţie poate să apară după dispariţia anumitor leziuni provocate de Molluscum contagiosum ce au fost tratate. Ele vor dispărea spontan.

Precauții:

Acest produs nu trebuie utilizat: pe mucoase sau în jurul ochilor, la copiii mai mici de 2 ani, în cazul alergiei la oricare dintre ingredientele produsului, pe leziunile provocate de Molluscum contagiosum, infectate sau inflamate, pe alte tipuri de excrescențe ale pielii.

Poate fi caustic în cazul utilizării inadecvate. Nu lăsaţi lichidul să intre în contact cu pielea sănătoasă. Spălaţi mâinile după fiecare aplicare.

A nu se utiliza pe mucoase sau în jurul ochilor, pe plăgi deschise sau pe piele zgâriată.

În caz de alăptare, nu utilizaţi aceastã soluţie pe părţile corpului care pot intra în contact cu sugarul.

A nu se utiliza la pacienţii cu eczema atopică în faza acută.

Nu utilizaţi la persoanele cu sistemul imunitar deficitar.

Nu aplicaţi produsul pe pielea sănătoasă.

Prezentare:

3 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review