Test de menopauza Barza

Test de menopauza Barza - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/MENOPAUZA-SI-PREMENOPAUZA - BIOTECH ATLANTIC
I7300
Testul de menopauză Barza este un test rapid care depistează prezența în urină a hormonului FSH (hormonul foliculostimulant). Este un dispozitiv medical de diagnostic în vitro care, printr-o
Se incarca ofertele...

Descriere Test de menopauza Barza

Testul de menopauză Barza este un test rapid care depistează prezența în urină a hormonului FSH (hormonul foliculostimulant). Este un dispozitiv medical de diagnostic în vitro care, printr-o determinare calitativă, vă poate spune dacă vă aflați în perioada de perimenopauză sau menopauza.

Testul de menopauză Barza determină nivelului FSH-ului (hormon de stimulare foliculară) din urină la un nivel de peste 25 mIU/ml, cu o precizie de 99,99%. Dacă nivelul este peste valorile normale, atunci testul indică instalarea premenopauzei sau a menopauzei.

Proprietăți:

- depistează instalarea premenopauzei și menopauzei;

- măsoară nivelul hormonului FSH în urină; - este rapid, rezultatul putând fi citit în 10 minute;

- are o precizie mai mare de 99%;

- este de unica folosință.

Înainte de utilizare:

Pregătiți un recipient curat și uscat pentru colectarea urinei. Luați un ceas pentru a contoriza timpul necesar până la citirea rezultatului. Verificați data expirării, înscrisă pe cutie. A nu se utiliza după această dată. Nu folosiți testul dacă plicul este perforat sau desigilat. Scoateți testul din plic chiar înainte de utilizare.

Mod de utilizare:

Introduceți testul în urină, cu vârful săgeții în jos, până la linia marcată cu MAX, timp de 10 secunde. Testul poate fi efectuat în orice moment al zilei, dar țineți cont că prima urină de dimineață conține cel mai ridicat nivel de FSH. Așteptați 10 minute afișarea rezultatului. Rezultatele citite după 20 minute nu vor fi luate în considerare. Dacă pe test apare doar o linie colorată în zona de control (C), ori linia de test (T) este mai deschisă la culoare decât linia de control (C) – REZULTATUL ESTE NEGATIV, nivelul de FSH este sub 25 mIU/mL. Dacă pe test au apărut 2 linii distincte și linia de test (T) este la fel de colorată, ori mai închisă la culoare decât linia de control (C) – REZULTATUL ESTE POZITIV. Acest rezultat indică prezenta FSH în urină la un nivel de peste 25 mIU/mL.

În acest caz, se va efectua un al doilea test după 5-7 zile (de preferat la aceeași oră), pentru confirmarea rezultatului, și anume un nivel FSH încă ridicat. Dacă nivelul FSH rămâne ridicat pe toată durata ciclului menstrual, sunteți în perimenopauză. Dacă pe test nu apare nicio linie vizibilă, nici măcar în zona de control (C) – REZULTATUL ESTE INVALID. Acest rezultat poate apărea ca urmare a unei erori în efectuarea testului sau a deteriorării reactivului.

Prezentare:

1 plic cu testul tip bandă și desicantData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.