Mastrelle Meno Test Menopauza, 1 test

Mastrelle Meno Test Menopauza, 1 test -  - FITERMAN
Fiterman
P459792809
Proprietăți: Test rapid și simplu pentru detectarea instalării menopauzei. Simplu, rapid, comod. Depistează instalarea menopauzei prin determinarea concentraţiei hormonului foliculostimulant (FSH) in urină. Dispozitiv de testare Instrucț [...]

Descriere: Mastrelle Meno Test Menopauza, 1 test

Proprietăți:

Test rapid și simplu pentru detectarea instalării menopauzei. Simplu, rapid, comod. Depistează instalarea menopauzei prin determinarea concentraţiei hormonului foliculostimulant (FSH) in urină. Dispozitiv de testare Instrucțiuni de utilizare

Indicații:

Depistează instalarea menopauzei prin determinarea concentrației hormonului foliculostimulant în urină.

Mod de utilizare:

Introduceți testul sub jetul de urină timp de 10 secunde. Citiți rezultatele în 1-5 minute. Rezultatele se obțin rapid prin compararea vizuală a culorilor obținute pe bandă test cu cele din grila de pe ambalaj și se interpretează prin corespondența rezultatelor câmpurilor test cu coloanele din tabelul de interpretare de pe cutie sau de pe instrucțiunile de utilizare.

Recomandări:

Dacă încă aveți cicluri menstruale lunare, efectuați primul test în prima săptămână a ciclului (zilele 2-7, ziua 1 fiind prima zi de menstruație). După o săptămână, utilizați al doilea test. Dacă nu mai aveți cicluri menstruale lunare, utilizați testul în orice moment al lunii și ulterior, după o săptămână, utilizați încă un test.

Prezentare:

1 test



Data ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review