Mastrelle Meno I, 30 capsule

Mastrelle Meno I, 30 capsule - - FITERMAN - FITERMAN
Fiterman
P459791911
Este un supliment alimentar care calmează simptomatologia specifică menopauzei, pe bază de de extracte vegetale (Cimicifugă racemosa, Vitex agnus-castus, Rhodiola roșea, Melissa officinalis) și vitamina B6. Proprietăți: -
Se incarca ofertele...

Descriere Mastrelle Meno I, 30 capsule

Este un supliment alimentar care calmează simptomatologia specifică menopauzei, pe bază de de extracte vegetale (Cimicifugă racemosa, Vitex agnus-castus, Rhodiola roșea, Melissa officinalis) și vitamina B6.

Proprietăți:

- este un produs complex și inovativ care calmează simptomologia specifică menopauzei;

- în perioada de instalare a menopauzei, combinația dintre Cimicifugă racemosa și Vitex agnus-castus are efecte pozitive asupra bufeurilor, transpirațiilor nocturne și tulburărilor de somn;

- Rhodiola roșea ameliorează semnificativ anxietatea, stresul și alte stări emoționale negative, iar melisa induce instalarea unei stări de relaxare și calm, necesară restabilirii echilibrului emoțional;

- vitamina B6 este deseori denumită vitamina „antistres” deoarece reduce efectele negative ale stresului asupra sistemului nervos, ajutând la reglarea somnului și a bunei dispoziții; - calmează simptomologia specifică menopauzei: ameliorează bufeurile și transpirațiile nocturne, combate oboseala, tulburările de somn, neliniștea și iritabilitatea.

Ingrediente:

Lactoză monohidrat, extract din rădăcina de Rhodiola roșea, extract din frunze de melișă (Melissa officinalis), extract din fructe de Vitex agnus-castus, ștearat de magneziu, talc, extract din rădăcină de Cimicifuga racemosa, vitamina B6.

Ingrediente active per capsulă:

Extract din rădăcina de Cimicifuga racemosa standardizat în glicozide triterpenice 4 mg. Extract din fructe de Vitex agnus-castus standardizat în agnuzida 20 mg. Extract din rădăcina de Rhodiola roșea standardizat în rosavine și salidrozidă 150 mg. Extract din frunze de melișă (Melissa officinalis) standardizat în acid rozmarinic 50 mg. Vitamina B6 2 mg.

Mod de administrare:

1-2 capsule pe zi, timp de 3 - 6 luni, în funcție de răspunsul organismului și de evoluția manifestărilor. Efectele benefice ale produsului apar după circa două săptămâni de la începerea administrării.

Prezentare:

30 capsuleData ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.