Mastodynon, 60 comprimate, Bionorica

I10127
Mastodynon, 60 comprimate, Bionorica - MENOPAUZA-SI-PREMENOPAUZA - BIONORICA SE
BIONORICA SE
Mastodynon este un medicament homeopat. Mastodynon este indicat ca tratament la femei aflate la vârsta fertilă care prezintă următoarele tulburări: - tulburări ale ciclului menstrual determinate de [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Mastodynon, 60 comprimate, Bionorica

Mastodynon este un medicament homeopat.

Mastodynon este indicat ca tratament la femei aflate la vârsta fertilă care prezintă următoarele tulburări:

- tulburări ale ciclului menstrual determinate de insuficienţa temporară sau permanentă de fază luteală;

- sindrom premenstrual cu tulburări cum sunt dureri la nivelul sânilor, instabilitate psihică, umflare a membrelor inferioare, constipaţie, durere de cap, migrenă (durere de cap foarte pronunţată);

- tulburări benigne dureroase ale sânilor (mastopatie fibrochistică).

Ingrediente:

Substantele active sunt:Vitex agnus castus,Caulophyllum thalictroides,Cyclamen purpurascens,Strychnos ignatii,Iris versicolor,Lilium tigrinum.

1 Comprimat contine: Vitex agnus castus 162mg; Caulophyllum thalictroides D4 81mg; Cyclamen purpurascens D4 81mg; Strychnos ignatii D6 81mg; Iris versicolor D2 162mg; Lilium tigrinum D3 81mg;

Mod de administrare:

Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Dacă nu este prescris altfel de către medic, doza uzuală este de un comprimat Mastodynon de 2 ori pe zi (un comprimat dimineaţa şi unul seara). Comprimatele se înghit cu o cantitate suficientă de lichid (de exemplu un pahar cu apă).

Mastodynon trebuie luat cel puţin 3 luni, inclusiv pe perioada menstruaţiei. În general, ameliorarea simptomelor apare după 6 săptămâni.

Trebuie să vă adresaţi medicului dumneavoastră dacă simptomele vi se înrăutăţesc sau nu se îmbunătăţesc după 6 - 8 săptămâni de tratament. Dacă simptomele revin după întreruperea administrării medicamentului Mastodynon, tratamentul poate fi continuat, după un consult medical. Poate fi necesar un tratament de lungă durată. Deoarece nu există date adecvate privind utilizarea acestui medicament la copii cu vârsta sub 12 ani, Mastodynon nu trebuie administrat la această grupă de vârstă.

Prezentare:

60 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review