Klimaktoplant H, 100 comprimate, Dhu Germania

Klimaktoplant H, 100 comprimate, Dhu Germania - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/MENOPAUZA-SI-PREMENOPAUZA - DHU GERMANIA
DHU Germania
P19601

Eficient în combaterea simptomelor vasomotorii, psihosomatice și neurovegetative induse de pre, peri și postmenopauză : bufeuri, transpirații, palpitații, vertij, prurit, neliniște, instabilitate emoțională, tulburări de somn și stări depresive.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Klimaktoplant H, 100 comprimate, Dhu Germania

Indicații:
Eficient în combaterea simptomelor vasomotorii, psihosomatice și neurovegetative induse de pre, peri și postmenopauză : bufeuri, transpirații, palpitații, vertij, prurit, neliniște, instabilitate emoțională, tulburări de somn și stări depresive. Eficiența este demonstrată de studii clinice riguroase.
Sigur și excelent tolerat:
-Fără efecte adverse;
-Fără interacțiuni medicamentoase;
-Fără hormoni sau fitoestrogeni;

Compoziție:
Natural, produs homeopat ce conține : Cimicifuga racemosa D2 25 mg, Sepia officinalis D2 25 mg, Strychnos ignatii D3 25 mg, Sanguinaria canadensis D2 25 mg.

Mod de administrare:
Schema de tratament recomandată:
-Primele 4 săptămâni - 2 capsule de 3 ori/zi
-După prima lună - 2 capsule de 2 ori/zi
Comprimatele se dizolvă încet în gură, vor fi administrate cu o jumătate de oră/ o oră înainte de masă.

Precauții:
Sarcină și alăptare - nu este cazul;
Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje - nu influențează.

Reacții adverse:
Administrarea de medicamente homeopate poate conduce la o acutizare temporară a simptomelor. Efectul unui medicament homeopat poate fi influențat nefavorabil de stilul de viață necorespunzător ( consum de alcool, cafea, tutun, dietă bogată în grăsimi).
Ingestia accidentală sau voită a unor doze mari ( întreaga cutie de exemplu), poate determina la persoanele cu intoleranță la lactoza manifestări gastrointestinale.Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.