Klimadynon, 2.8 mg, 60 comprimate filmate, Bionorica

Klimadynon, 2.8 mg, 60 comprimate filmate, Bionorica -  - BIONORICA SE
BIONORICA SE
P4798522

2Medicament din plante indicat la femei adulte pentru ameliorarea simptomelor de menopauză, cum sunt bufeurile și transpiraţiile profuze.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Klimadynon, 2.8 mg, 60 comprimate filmate, Bionorica

Indicatii:
2Medicament din plante indicat la femei adulte pentru ameliorarea simptomelor de menopauză, cum sunt bufeurile și transpiraţiile profuze. 

Substanta activa:
Fiecare  comprimat contine 2,8 mg extract uscat din rizom de cimicifuga (Cimicifuga racemosa (L.) Nutt., rhizoma) (5-10:1) Solvent de extracţie: etanol 58% (V/V).

Mod de administrare:
Femei adulte aflate la menopauză: un comprimat filmat de două ori pe zi (dimineața și seara).    

Contraindicatii:
Hipersensibilitate la substanţa activă sau la oricare dintre excipienţii. 

Atenţionări şi precauţii speciale:

  • Pacientele cu antecedente de afecţiuni hepatice trebuie să ia Klimadynon 2,8 mg comprimate filmate cu precauție. La aceste paciente este necesar de efectuat teste ale funcției hepatice. 
  • La primele semne ale afectării hepatice (oboseală, pierderea apetitului, icter al tegumentelor sau al sclerelor, dureri abdominale superioare severe însoțite de senzație de greaţă și vomă, urină închisă la culoare), administrarea Klimadynon 2,8 mg comprimate filmate trebuie întreruptă imediat şi este necesar consult medical. 
  • În caz de hemoragii vaginale sau alte simptome, este necesar consult medical. Klimadynon 2,8 mg comprimate filmate nu se va utiliza concomitent cu estrogeni decât la  recomandarea medicului. Pacientele care au luat sau iau tratament pentru cancer de sân sau pentru alte tumori dependente de hormoni, nu trebuie să utilizeze Klimadynon 2,8 mg comprimate filmate fără recomandarea medicului. Dacă simptomele se agravează pe parcursul administrării medicamentului, pacienta trebuie să se adreseze unui medic sau unui farmacist. Pacientele cu afecţiuni ereditare rare de intoleranţă la galactoză, deficit total de lactază sau sindrom de  malabsorbţie la glucoză-galactoză nu trebuie să utilizeze acest medicament. 

Prezentare:
60 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review