EstroPlus, 30 comprimate, Hyllan

I4739
  • -10%
EstroPlus, 30 comprimate, Hyllan - MENOPAUZA-SI-PREMENOPAUZA - HYLLAN
Hyllan
Conține un complex de substanțe bioactive cu rol benefic în combaterea simptomatologiei menopauzale (pre și perimenopauzale). Proprietăți: - extractul din germeni de Soia are o eficiență dovedită contra [...]

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

EstroPlus, 30 comprimate, Hyllan

Conține un complex de substanțe bioactive cu rol benefic în combaterea simptomatologiei menopauzale (pre și perimenopauzale).

Proprietăți:

- extractul din germeni de Soia are o eficiență dovedită contra bufeurilor și palpitațiilor și contribuie la reducerea uscăciunii și a iritabilității mucoasei vaginale;

- izoflavonele constituie un aport de vitamine, aminoacizi esențiali și mineral enecesare organismului în perioada de tranziție menopauzală;

- vitamina E și extratctul se deminte de struguri au un puernic efect antioxidant și, în combinație cu izoflavonele, favorizează funcționarea organismului în condiții optime.

Ingrediente:

Fosfat dicalcic, extract din germeni de Soia (Glycine hispida) cu 40% izoflavone, celuloza microcristalină, extract 100:1 din semințe de struguri (Vitis viniferă), dl-alfa tocoerol acetat (vitamina E 50%), croscarmeloză de sodiu, acid ștearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Ingrediente active: Izoflavone 45 mg, proantocianidine 30 mg, vitamina E 12,6 mg.

Mod de administrare:

1-2 comprimate pe zi seara sau unul dimineața și unul seara, la o oră după masă, în funcție de intensitatea și numărul bufeurilor sau a celorlalte simptome.

Administrarea se începe cu 2 comprimate pe zi în primele două săptămâni, apoi se continuă cu 1 comprimat pe zi.

Dacă bufeurile sau celelate simptome supărătoare revin ca număr și intensitate, se revine la 2 comprimate pe zi timp de încă două săpătămâni.

Se administrează pe cale orală.

Pentru un efect optim se recomandă evitarea consumului de alimente și lichide timp de o oră după adminsitrare.

Prezentare: 30 comprimateData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13