Cosmopharm Vitex 800mg 30 capsule+ Vitamina C Orange 500mg, 30 tablete

Cosmopharm Vitex 800mg 30 capsule+ Vitamina C Orange 500mg, 30 tablete - MENOPAUZA-SI-PREMENOPAUZA - COSMO PHARM
Cosmo Pharm
P548488114

Confort fizic si psihic inainte si in timpul ciclului menstrual. Amelioreaza simptomele premenopauzei si menopauzei. Buna dispoziție psihica si fizica.

[...]

Descriere: Cosmopharm Vitex 800mg 30 capsule+ Vitamina C Orange 500mg, 30 tablete

Vitex 800, 30 capsule vegetale, Cosmopharm

Confort fizic si psihic inainte si in timpul ciclului menstrual. Amelioreaza simptomele premenopauzei si menopauzei. Buna dispoziție psihica si fizica.
Echilibru hormonal.

Vitex (Vitex agnus-castus) este un arbust care creste in Zona Mediteraneana si in Asia Centrala, cunoscut si sub numele de „copacul castitatii, utilizat in special pentru capacitatea sa de a imbunatați afectiunile care  vizeaza sistemul de reproducere al unei femei.

Vitex contribuie la scaderea nivelului de hormon prolactina, care ajuta la reechilibrarea altor hormoni, inclusiv estrogen si progesteron - reducand astfel simptomele sindromului premenstrual.

Efectele de echilibrare hormonala ale Vitex 800 ajuta la reglarea ciclurilor menstruale si la ameliorarea simptomelor menopauzei.

Prezentare:
30 capsule

Vitamina C 500mg Orange 30 tablete masticabile

Compoziție per tableta:
Ascorbat de sodiu și Acid Ascorbic furnizând Vitamina C - 500 mg
Nu conține alergeni. Valori nutriționale: 10 87 kj /2 6 kcal/tb.

Alte componente:
Stearat de magneziu (antiaglomerant) aromă naturală de portocale (aromatizant) aspartam (îndulcitor) tartrazină (colorant).

Contribuie la:
Antioxidant de referință Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos dinților gingiilor pielii ligamentelor și a vaselor de sânge funcționarea normală a sistemului nervos și imunitar menținerea sănătății psihice metabolismul energetic normal reducerea oboselii și extenuării în timpul exercițiilor fizice intense și după acestea protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ regenerarea formei reduse a vitaminei E și crește absorbția fierului.

Mod de administrare:
1-2 tablete pe zi după masă. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viața sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. Femeile însărcinate sau cele care alăptează ar trebui să-și consulte medicul înainte de a folosi produsul. Nerecomandat persoanelor care au hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Prezentare:
30 tablete



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review